Digidexo.com

The Prostate & Back Pain

The Prostate & Back Pain


Prostatakreft er svært vanlig blant nordamerikanske menn. Faktisk er det andre ledende kreft ved siden av hudkreft. Prostatakreft er også den nest største årsaken til kreft dødsfall ved siden av lungekreft. En av de manifestasjoner av avansert prostatakreft er skjelettsmerter. Nedre ryggsmerter og andre muskel-skjelettsmerter vil skje.

Identifikasjon

Prostatakjertelen muliggjør normal seksuell funksjon og regulerer blærekontroll. Denne kjertelen er formet som en valnøtt, og finnes i den fremre av endetarmen. Det sirkler overlegne del av urinrøret, i henhold til Pub Med.

Resultater

Når prostata kreft er tilstede kan det resultere i akutt nedre rygg eller hoftesmerter. Bak smerte resultater fordi ryggmargen er komprimert som følge av benmetastaser, i henhold til American Family Physician nettside.

Funksjoner

Prostatakreft kan være svært aggressiv og spre seg til andre deler av kroppen din. Når dette skjer, har kreften spredning. På den annen side kan det være en langsom økende kreft, i henhold til Familydoctor.org.

Betraktninger

En tilstand som kalles prostatitt resultater når prostatakjertelen har blitt betent forårsaker smerte og hevelse, ifølge Prostatitis.org. Lavere ryggsmerter er ett av tegnene på denne tilstand, som er tretthet, depresjon, vannlating problemer og seksuell dysfunksjon. Prostatitt er forårsaket av et virus, bakterier eller en seksuelt overførbar sykdom. Den vanligste typen av prostatitis er ikke-bakteriell. Dette resulterer i lavere abdominal og smerter i korsryggen, samt hyppig vannlating.

Signs

Symptomene på prostatakreft omfatter korsryggen og hoftesmerter som ikke går bort, smerter i nedre del av bekkenet, problemer med vannlating, puss eller blod i urin, blod i sæd, smerte når du får utløsning og smerter ved vannlatning. Hvis du har mindre kraft i urinstrålen eller finner ut at du drible urin etter at du er ferdig urinering, er dette en indikator. Vekttap og tap av matlyst er også tegn på at du kan ha prostatakreft.

Eksamen

For å undersøke prostata, vil legen sette en finger inn i rektum og føle prostatakjertelen. Han vil sjekke formen og størrelsen av kjertelen og avgjøre om det er noen klumper stede.