Digidexo.com

Hva er de fysiske manifestasjoner Grief?

Hva er de fysiske manifestasjoner Grief?

Etter et tap, vil du normalt oppleve sorg, som vil manifestere seg i en rekke fysiske, sosiale, emosjonelle og åndelige måter. Selv vanligvis forbundet med døden, har definisjonen av sorg utvidet til å omfatte nesten alle tap, for eksempel jobb tap, tapet av en drøm, tap av et hjem eller tap av sikkerhet. Flere fysiske manifestasjoner preger overgangene i kroppen din som du går gjennom sorgprosessen.

Gråter

Den universelle følelser av dyp tristhet markerer sorgen over hele verden. Fra jammer og uttrykksfulle demonstrasjoner av gråt, å gråt i dusjen eller i puta om natten, offentlig eller skjult, gråter anerkjent som et fysisk tegn på sorg og tap.

Hodepine

Hodepine ofte et resultat av overdreven gråt og generell stress på kroppen eller fra en mangel på søvn. Den emosjonelle renne av sorg manifesterer seg gjennom press i hodet ditt, noe som fører til hodepine. Sleep lindrer vanligvis disse. Smertestillende midler kan hjelpe også, selv om noen mennesker har utviklet avhengighet til å sove medisiner i en tid med sorg, så vær forsiktig når du bruker medisiner.

Tap av appetitt

Kroppen din kan stenge ned og mat kan bare ikke virke appetittvekkende. Dette er også en normal fysisk respons på smerte. Prøv å spise hva som høres bra ut for deg og tvinge deg selv til å spise bare litt, selv om du ikke kan spise mye. Du trenger å holde din styrke opp. Mangelen på matlyst er midlertidig.

Tyngde og depresjon

Tyngde og depresjon kan veie ned på folk både fysisk og følelsesmessig i løpet av sørgende. Vanskelighetene med å tilpasse seg livet uten den elskede, spesielt nære familiemedlemmer, for eksempel en ektefelle, foreldre eller barn, kan traumatize kroppen. Mens depresjon følte under sørgende forskjellig fra klinisk depresjon, kan det utvikle seg til klinisk depresjon hvis venstre uløste. Søke støtte eller profesjonell hjelp om nødvendig.

Svakhet

Du kan føle deg svak eller trøtt, delvis på grunn av mangel på søvn. Dette er også på grunn av den følelsesmessige tyngde og depresjon som er veiing på kroppen din fysisk. Det kan også være grunn til sjokk for å miste din kjære. Spise og hvile for å opprettholde din styrke.

Problemer med å sove

Tanker om din kjære en kan holde deg våken og forårsake søvnproblemer. Et bredt spekter av tanker kan overvelde deg, fra angrer, til morsomme og gode minner til sinte tanker om din kjære. Drikk varm melk eller ta et bad for å hjelpe deg å slappe av.