Digidexo.com

Slik bruker du en Detox Program for barn

Slik bruker du en Detox Program for barn

En detox-program gir kroppen en sjanse til å forbedre sin eliminering prosesser gjennom leveren, kolon, nyrer, lunger og hud. Leveren og tarmene er to av de viktigste, også for barn, og en to ganger i året rensing er sunt for alle. Fordi barn ikke tåler tøffe endringer i sine dietter, og mange er pirkete om mat valg, en detox program for barn skiller seg noe fra det av en voksen. Følgende tips vil være nyttig for deg hvis du bestemmer deg for det er tid for en god rens for barnet ditt.

Slik bruker du en Detox Program for barn

Hvordan bruke Detox programmer for barn

Se etter tegn på at barnet ditt trenger å detox. Tegn inkluderer utslett eller utbrudd, tretthet, irritabilitet, treg fordøyelse, løs eller hard avføring eller forstoppelse; hodepine, akutt ryggsmerter, rennende nese, hoste eller lunge lunger og sparsom eller sterke lukter urin. En av de beste tidene å detox er hvis barnet viser tegn på en kald, lunger eller andre kropps ubalanser og mindre sykdommer.

Kontroller at barnet drikker fem eller seks glass vann om dagen. For barn bør en glass være minst 4 gram.

Kontroller at du har rikelig med frisk frukt og grønnsaker på hånden. Å ha en juicer er nyttig, men ikke nødvendig.

Eliminer følgende fra noen detox diett: Bearbeidet mat - bare bruke hele og naturlige foodsFoods som inneholder sukker eller hydrogenerte oljer (transfett) og kjemiske fargestoffer og preservativesFlour produkter, inkludert pasta, brød, kjeks, kaker, etc.Meats og animalske produkter

På dag én, gi bare klare væsker og urtete som tolereres. Klare vegetabilske buljonger og sukkerfri fruktjuicer er vanligvis godt tolerert. Apple og ikke-søtet tranebær juice er spesielt rensing. Hvis du vil, kan du lage hjemmelaget Jell-O bruker fruktjuicer - bare følg instruksjonene på en unflavored gelatin pakke. Du kan gi ham frukt juice popsicles, men lage din egen for å unngå ekstra sukker og kunstige søtningsmidler, som legger giftig last til leveren.

Gi henne hjemmelaget lemonade, som er saften av to sitroner i vann søtet med ekte lønnesirup. Dette kan tas varm eller kald, to ganger den første dag. Dersom barnet blir spesielt irritabel, gi henne en blanding av pasjonsblomst og kamille te, søtet med honning eller lønnesirup. Disse urtene bidra til å roe nervesystemet. Pass på å la barnet få nok hvile, selv om hun ikke sove.

På dag to, begynner å innføre tykkere væsker (for eksempel supper) og lett å fordøye mat. Hvis du kan finne Slippery Elm Bark, er dette en naturlig cleanser som forbedrer tarmfunksjonen. Her er en oppskrift for Slippery Elm velling, som du også kan legge til havregryn: 1 del Slippery Elm Bark½ del cinnamon1 del vann1 del Maple Syrup

Gjeninnføre frukt og grønnsaker i sine naturlige former. En diett på 50 prosent rå og 50 prosent kokt er ideelt. Fortsette å tilby væsker, inkludert klart vann, og presentere noen av disse matvarene: havregryn, kokt ris, vegetabilske stuinger, soyamelk og andre soyaprodukter som barnet kan tolerere. Du kan også forberede økologiske egg som barnet liker. Usøtet tørket frukt lage sunn snacks. Yoghurt og Kefir er andre sunne mat kilder som barn liker og bidra til å gjenopprette de gunstige bakteriene i tykktarmen.

På den tredje dagen, gjenoppta normal diett, med unntak av bearbeidet mat eller de med kjemikalier, fargestoffer og konserveringsmidler. Frityrstekt mat bør også unngås. Meieri, kjøtt-og fiskeprodukter er sunt i begrensede mengder og best spist fra organiske kilder. For å holde barnet ditt i tipp-topp form, sørg for å alltid ha hendig nok av hele frukter og grønnsaker smaksatt med krydder og urter - disse er naturens medisiner, og vil fungere godt i å holde barnet ditt sunt.

Hint

 • En detox program for barn bør ikke vare lenger enn tre dager.
 • • Hvis du planlegger fremover, er lett å gjennomføre en detox program for barn og kan være morsomt! Her er en liste over matvarer du bør vurdere:
 • Epler
 • Bananer
 • Druer og annen frukt i sesongen
 • Apple, sviske, tranebær, appelsin og drue juice
 • Havregryn, kremen av ris, og hele korn varme frokostblandinger
 • Rensing Urter: Slippery Elm, hvitløk, appelsinskall, nellik, gresskarfrø, Marshmallow Root, Pau de Arco, lavendel, grapefrukt, sitroner, Cilantro (heavy metal detox), persille, kanel, kamille, mynte, løk.
 • • Det anbefales ikke å gi et barn under en alder av to honning.
 • Hvis barnet ditt har tegn på alvorlig sykdom - uløst feber, farget oppspytt, diaré eller magekramper, nedsatt bevissthetsnivå - det er lurt å søke råd av en kvalifisert helse utøveren før du forsøker å detox eller "kur" barnet selv. Spedbarn og barn er ikke små voksne, men har spesielle behov under sykdom som kan kreve profesjonell omsorg.
 • Mange kommersielle detox-programmer inneholder sterke urter som hjelper kroppen til å eliminere avfall. Disse produktene bør ikke brukes til barn som de pleier å være for tøffe for deres skjøre kropper. Du kan bruke følgende individuelle rensing urter, men som har vist seg å være trygt for spedbarn og barn: peppermynte, kamille, lakris rot, kattemynte og fennikel, marshmallow, og glatte alm bark. Disse urtene kan kombineres til velsmakende te til hvilken en liten mengde av honning kan benyttes for søtningsmiddel.