Digidexo.com

Flott Trene & Diet Planer for Teens

Flott Trene & Diet Planer for Teens


Flott trening og diett planer for tenåringer bør være basert på en balansert kosthold og en sunn øvelse rutine. Tenåringer er fortsatt vekst og utvikling, og skal aldri delta i kjepphest dietter eller eliminere visse matvarer grupper. Foreldre trenger å skape en positiv atmosfære i hjemmet for å støtte tenåringer 'trener og diett planer. Positiv støtte fra foreldre vil føre til positive resultater og økt selvfølelse. Negative holdninger til trening og diett planer kan skade tenåringer 'følelse samt muligens føre til spiseforstyrrelser og forvrengt selvbilde.

Diett planer for tenåringer

Vekttap er en vanskelig oppgave for alle, uansett alder. Tenåringer som ønsker å gå ned i vekt møte utfordringen med å miste vekt, men å opprettholde nok næring fra maten for å sikre vekst og utvikling. Mange tenåringer føler seg utilstrekkelig, som deres forventninger om vekt og utseende er urealistisk, basert på reklame og bilder av media som har blitt retusjert for å skildre perfeksjon.

For tenåringer, bør vektkontroll være om langsiktig suksess. Tenåringer trenger å permanent endre sine daglige matvaner i stedet for krasj slanking, tar slankepiller og prøver andre ekstreme tiltak for å gå ned i vekt. Å miste vekt for fort som følge av disse tiltakene fører nesten alltid til å få den opprinnelige vekten tilbake, om ikke mer.

Stor diett planer for tenåringer innebærer å ta små skritt til bedre helse. Tenåringer bør begynne i det små, som å gi opp brus for en uke, og erstatte dem med vann eller lettmelk. Tenåringer kan også spise mindre til måltidene, men øke hvor ofte de spiser. Spise mindre, hyppige måltider vil holde blodsukkeret stabilt og hindre tenåringer fra følelsen sulten og fratatt løpet av dagen.

Tenåringer etter en balansert diett plan må droppe junk food, og sørge for at de spiser minst fem porsjoner med frukt og grønnsaker. Andre endringer i kostholdet som vil hjelpe kaste pounds erstatter hvitt brød med hele korn hvete brød og redusere stekt mat og erstatte dem med bakt, grillet eller dampet mat. Skifte høy-kalori drikker som brus med vann og fettfattig melk kutt tilbake på mange tomme kalorier som også kan fremme vekttap.

Mosjon planer for tenåringer

En flott diett plan for tenåringer må ledsages av en stor øvelse plan for effektiv vektkontroll. Ikke bare vil tenåringer administrere vekt og øke helse, men en stor øvelse plan vil også øke energinivået og bedre humør.

Mange tenåringer er i stand til å administrere sin vekt effektivt ved å brenne kalorier fra å delta i lagidrett og / eller trener minst 60 minutter daglig. Tenåringer bør prøve å innlemme aerobic trening, styrketrening og bevegelighetstrening i sitt daglige øvelse diett. Aerob trening inkluderer noen øvelse som øker blodstrømmen, får opp pulsen og forårsaker vanskelig å puste. Lagidretter som gir store aerobic inkluderer fotball, hockey, lacrosse, basketball, roing og svømming. Hvis dine tenåringer ikke er i lagidrett, oppmuntre dem til å få aerob trening av dans, in-line skøyter, løping, gåing, sykling, ski eller fotturer.

Styrketrening bør være et sentralt element i enhver stor oppgave plan for tenåringer. Sterke muskler å beskytte ledd og forebygge skader. Muskler forbrenner også mer energi enn fett når tenåringer er å sitte stille, noe som vil bidra til å brenne kalorier, gå ned i vekt og til slutt holde vekten mer effektivt. Styrke øvelser for å prøve inkludere push-ups, pull-ups, knebøy, hever og crunches etappe. Yoga og pilates kan også gi styrketrening fordeler til hele kroppen.

Fleksibilitet øvelser forbedre sport ytelse og hindre anstrengte muskler og forstuinger. Stor fleksibilitet øvelser for tenåringer inkluderer kampsport, ballett, turn, pilates og yoga. Standard strekker positurer er også stor fleksibilitet øvelser.