Digidexo.com

Hvordan søke om WIC i Tennessee

Søker om WIC i Tennessee er en ganske enkel prosess. WIC-programmet er et supplerende ernæringsprogram for kvinner, spedbarn og barn. Programmet ble utviklet for å beskytte helse og velvære for kvinner, spedbarn og barn (opp til 5 år) som står i fare for ernæringsmessige mangler.

Hvordan søke om WIC i Tennessee

Selv om WIC er en føderal program, statlige etater er ansvarlige for å bestemme valgbarhet deltakere og gir ytelser og tjenester. Det første trinnet i å søke for WIC programmet er å sette opp en avtale med staten eller lokale byrå som bestemmer deltaker valgbarhet.

•  For å finne den ansvarlige etaten, kan du besøke statens nettside eller ringe gratisnummer. Nettstedet for delstaten Tennessee er: http://health.state.tn.us/wic/index.htm , eller du kan ringe 1-800-342-5942. For å finne kontaktinformasjon for flere stater, kan du besøke USDA Food and Nutrition Tjenesten hjemmeside på: http://www.fns.usda.gov/wic/ .

Når du finner riktig kontaktinformasjon, må du kontakte byrået og be om å sette opp en avtale for å søke om WIC. Du vil da bli informert om plasseringen nærmest hjemmet ditt, og de vil instruere deg om hva du bør ta med deg til din avtale.