Digidexo.com

Best Nyre Cleanse

Nyrene er vitale organer som har mange viktige funksjoner, inkludert regulering av blodtrykk og filtrering avfall ut av kroppen. Så, er det svært gunstig å rense nyrene dine regelmessig. En nyre rensing bidrar til å løse opp og forebygge nyrestein. I tillegg vil en rensing av nyrene skylle ut giftstoffer i kroppen og forbedre din generelle nyre helse.

Vann

Vann er nødvendig for liv og er en flott måte å rense kroppen din, inkludert nyrene. Leger anbefaler å drikke åtte glass vann per dag. Dette vil bidra til å rense ut systemet og forbedre nyre helse. Å drikke den anbefalte mengden vann holder kroppen hydrert og bidrar til å hindre nyreproblemer. I tilfelle har du skaffe nyrestein, spyle kroppen med vann vil bidra til å løse opp og eliminere dem.

Vannmelon Cleanse

Denne metoden for nyre rensing er også svært effektiv og har blitt anbefalt av mange mennesker på curezone.com som har prøvd det og mottatt positive resultater. Først må du kjøpe flere store vannmeloner. Deretter sitter i et badekar fylt med vann. Spis melonene i løpet av dagen, mens stadig tømme blæren i vannet. Mange har sagt at de har vært i stand til å oppløse store nyrestein og passerer små nyrestein ved hjelp av denne metoden. Imidlertid er vannmelon rensing anbefales ikke for personer med diabetes.

Vannmelon frø te Cleanse

Dr .Edgar Cayce, «far til holistisk medisin," anbefaler vannmelon frø te som en effektiv måte å rense nyrene. Han antyder dette te ritual minst en gang om dagen i tre ganger i uken. Ta en spiseskje med vannmelon frø som er enten bakken eller klippe ut og sette i en kopp kaffe. Deretter helle en halvliter kokende vann over vannmelon frø og la det bratt i minst fem minutter. Til slutt, la te kjølig, press den, og deretter drikke det. Sørg for å gjøre fersk te for hver bruk. Denne vannmelon frø te stimulerer underactive nyrer, noe som øker nyrenes evne til å tømme ut giftstoffer gjennom nyrene spyling.