Digidexo.com

Symptomer på ADD hos spedbarn

ADD eller ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) er en nevrologisk dysfunksjon som rammer om lag én av 20 barn. Selv om det er generelt diagnostisert i skole-alder barn, det er atferd utstilt i barndommen som kan være tidlige tegn på tilstanden. Disse symptomene, sammen med en familie historie av ADHD, øke sannsynligheten for at et barn kan ha sykdommen.

Ekstremt Rastløs

Problemer med å få barnet til å sove fra tid til annen er ikke uvanlig, men ta til etterretning habitually dårlig søvnmønster, utrøstelig anfall av gråt og ekstrem rastløshet ved sengetid.

Vanskelig på Feed

Det kan være en konstant utfordring å få barnet ditt til å sitte stille for fôring tid. Han kan presse maten bort, raskt mister interessen for å spise, blir frustrert og prøver å komme seg ut av setet sitt.

Hyppige Tantrums

På grunn av manglende evne til å kommunisere gjennom tale, kan spedbarn uttrykke seg gjennom sparker, skriker og vrir rundt på gulvet.

Økt Anger

Mens alle barn er i stand til å bli irritert, bør et barn som er lett og intenst provosert være av alvorlig bekymring.

Rytmiske Actions

Banging en leke på bordet igjen og er typisk for de fleste babyer, men bli skremt hvis barnet ditt gjentagelser smeller hodet eller bergarter sengen hennes.