Digidexo.com

Acai Berry & Nyresyke

Acai Berry & Nyresyke


I århundrer har Brazillian acai berry blitt oppdaget og brukt av indianere for å fremme generelle helse. Nylig dette potent Berry har blitt gjenoppdaget for sin antatte enorme effekt på den generelle velvære. Men, hvordan potent er dette bær for å motstå infeksjoner? Kan vi begynne å påkalle acai bær for å hindre nyresykdom?

Betydning

Funksjonen av nyrene er å eliminere avfall, giftige stoffer og vann ut av kroppen. Dessverre, når nyrene ikke fungerer korrekt, giftige stoffer bygge opp, og nyresykdom kan forekomme. I tillegg til konvensjonell medisin, er det også muligheter for å behandle nyresykdom ved hjelp av metoder for alternativ medisin. En slik metode er med acai berry.

Fordeler

Selv om det ikke støttes av en sjenerøs mengde forskning, for mange acai berry synes å være et levedyktig alternativ for behandling av nyresykdom. Vises mye som druer eller blåbær og høstet i de søramerikanske regnskogene, er Acai Berry sies å være høy i fiber, har potent antioksidant krefter samt hjerte-sunt fett. I tillegg, i henhold til AcaiStudies.com, kjemper acai berry kreft og sykdom og øker immunforsvaret.

Betraktninger

Fordi frie radikaler kan være forårsaket av svekket nyrene, kan det være å lindre kjent at naturen har sin egen motgift til frie radikaler i form av antioksidanter. Disse antioksidanter, som finnes i slike matvarer som blåbær og epler, har blitt oppdaget i mye høyere og potente beløp i Acai Berry. Forskning viser også at "acai bær forårsake humane kreftceller til Self Destruct», ifølge en studie publisert i Journal of Agricultural and Food Chemistry.

Implikasjoner

Typiske behandlinger for nyresykdom omfatte medisiner, dialyse eller til og med nyretransplantasjon. Men som forskning peker mot positive resultater via antioksidant krefter tilgjengelig gjennom naturens acai bær, vil det bli flere alternative behandlinger tilgjengelig for å behandle nyresykdom. Det er også en økning i formler og produkter tilgjengelig på markedet som hevder å behandle nyresykdom.

Forsiktighetsregler

Det er viktig å utvise forsiktighet når de vurderer kjøp av et produkt over disk som gjør hevder å hjelpe i helbredelse av noen fysisk sykdom. Produktene kan hevde å inneholde acai berry men kan faktisk inneholder svært lite av det mens kombinert med andre ingredienser. Det er også viktig å dobbeltsjekke at acai berry vil ikke forstyrre noen medisiner som allerede er tatt. Fordi det er fortsatt veldig lite forskning på bruk av acai berry for behandling av alvorlig sykdom, er det best å bruke det med forsiktighet. For noen kan dette bety hjelp acai bær som et forebyggende behandling for å hjelpe til med en generelle helse, i motsetning til den spesifikke behandling av nyresykdom.