Digidexo.com

Grapefruktkjerneekstrakt for Colon Infeksjon

Grapefrukt er en medium størrelse sitrus frukt med en gul skorpe som kommer fra en sub-tropisk tre opprinnelse i Barbados. Saften og fruktkjøttet er vanligvis laget i drikker, mens skallet er laget i en aromaterapi olje. Nylig har grapefruktkjerneekstrakt blitt produsert og markedsført som et naturlig konserveringsmiddel og en helse supplement. En av de foreslåtte fordelene av ekstraktene er å lindre symptomene på og for å hindre kolon-infeksjon.

Historie

Etter første verdenskrig, frisk frukt var en sjelden vare, og en spesiell behandling i hele Europa. Dette gjorde unge forskeren Jacob Harich nyte sin frokost grapefrukt enda mer. Men når han tilfeldigvis litt i en grapefrukt seedet en morgen, kunne han ikke unngå å legge merke til sin bitre smak. Dette utløste hans undring og han bestemte seg for å løse gåten om hva som gjorde det så bitter. Det var ikke før nesten seks år senere at han var i stand til å utføre sin forskning. Han oppdaget at et ekstrakt av grapefrukt seedet hadde den fantastiske evnen til å bekjempe to typer dødelige bakterier - E. coli og Salmonella.

Teorier / Spekulasjoner

Grapefruktkjerneekstrakt også kjent som sitrus ekstrakt antas å ha fordelaktige virkninger på hele mage-tarmkanalen på grunn av de anerkjente antibakterielle egenskaper. Dette har ført en rekke supplement produsenter å selge druekjerneekstrakt kosttilskudd med anbefaling om at det er egnet for rensing av tykktarmen, fremme levermetabolisme og galleblæren og bukspyttkjertelen funksjoner. Det har også blitt hevdet å kurere diaré og hindre visse typer matforgiftning.

Grapefruktkjerneekstrakt og Colon Infeksjon

Fordi grapefruktkjerneekstrakt ikke har evnen til å inhibere bakterievekst i mage-tarmkanalen er det noen ganger recommened for å lindre eller forebygge infeksjon kolon. Anbefalt dose for å bekjempe en slik infeksjon er 500 mg å bli tatt tre ganger per dag. A 2004 studie av Zayachkivska et al. viste at grapefruktkjerneekstrakt bidratt til å helbrede skader på tarmslimhinnen og fremmet vekst og sirkulasjon av gunstige tarmmikrofloraen i dyre fag. Det er behov men for mer inngående forskning i mennesker.

Studier

En 1999 studie, utført av Institute of Pharmacy, Ernst Moritz Arndt University, Greifswald, Tyskland, testet de antimikrobielle og konserverende egenskaper av seks kommersielle grapefrukt frø kosttilskudd. Selv om forskere funnet at ekstrakten gjorde viser evnen til å inhibere bakterievekst, er de også oppdaget at nærvær av benzethonium, triklosan og metylparaben. Disse stoffene er syntetiske konserveringsmidler, og selv om de er godkjent av US Food and Drug Administration (FDAO i USA, de er bare godkjent for utvortes bruk så lave nivåer.

Advarsel

Parabener har vært i bruk som konserveringsmidler sinus 1920-tallet. Til tross for at de er godkjent av FDA for utvortes bruk, mange forskere anser dem giftige kjemikalier, og mer så hvis de blir tatt muntlig. Studier har knyttet parabener til allergiske reaksjoner og brystkreft.

Controversy

Til tross for advarsler, en 2002 studie av John Heggers, Ph.D, ved University of Texas Medical School, viste at grapefruktkjerneekstrakt på ikke-giftige konsentrasjoner, hadde en betydelig evne til å hemme eller hindre vekst av 67 individuelle patogener. Det er derfor mulig at de produserte kosttilskudd i tidligere studier inneholdt usunne tilsetningsstoffer som maskert naturlige evner grapefruktkjerneekstrakt. Striden fortsetter og mer konkluderende studier må gjennomføres for å løse problemet.