Digidexo.com

Hvordan å få vekt med linfrøolje

Hvordan å få vekt med linfrøolje


Linfrø har 120 kalorier per spiseskje. Dette skulle gjøre det lett å få vekt med linfrøolje, men problemene er faktisk å få oljen inn i kroppen. Å spise oljen i seg selv er ikke veldig spiselig for de fleste, og om oljen er kokt, så du mister omega fettsyrer fordeler (antioksidant aktivitet). Trikset er å skjule olje eller å blande det slik at fet tekstur ikke holde deg fra å spise det.

Hvordan å få vekt med linfrøolje

•  Lag din egen majones bruker linfrøolje. Kast to eggeplommer i en blender med 3-ss sitronsaft (ferskpresset gjør en forskjell), en klype hvit pepper, og en 1/4 teskje salt. Bland det og tilsett 1/3 kopp linfrøolje til blandingen. Legg paprika, sort pepper, sennep pulver, eller andre krydder etter smak. Majones vil være gul siden det er ekte majones (ikke butikk-kjøpte type). Den majones bør holde i kjøleskap i minst tre dager.

Lag en vinaigrette ved å bruke linfrøolje. Tradisjonelle vinaigrettes er bare laget med olivenolje og eddik ristet sammen i en halv og en halv blanding hver gang før de skal brukes (siden olje og eddik ikke bo blandet). Bruk en eddik av ditt valg (jeg foretrekker rødvin eddik som er så kalt fordi den er laget av druer) blandet med linfrøolje. Bruk linfrøolje blandet med extra virgin olivenolje å legge til smaken eller bruke den av seg selv. Ha ingrediensene i en krukke, legg på lokk og rist godt før du heller på salat. Tilsett salt og pepper til salat etter vinaigrette, slik at det holder seg til de salatblader og salt ikke gå seg vill i garderoben før det blir til bladene.

Lag din egen peanøttsmør med linfrøolje. Kast to kopper peanøtter i blender og slå den på. Nøye legge til flere peanøtter til blender. Fjerne håndtaket fra lokket med en vri slik at lokket har en liten åpen hull i toppen. Som peanøtter begynner å blande, og du legge til flere, vil naturlige oljer danne. Når du har nok peanøttsmør, hell hele blandingen i en krukke og avkjøl. Den neste dagen, skumme olje ut av toppen og tilsett linfrøolje i stedet. Linfrøolje er sunnere alternativ og, selv om alle de peanøttolje ikke vil bli borte, vil den bli redusert. Prøv andre nøtteslag for moro skyld.

Lag en krydret olje. Sett linfrø olje i blender. Bruk en liten mengde (1/8-cup) vil gjøre. Skrap frøene ut av chilipepper og slippe dem inn i en morter. Når du har en halv kopp frø, knuse frøene og kaste dem i blender. Bland olje og frø blandingen på pulser to andre lange. For å redusere styrken av oljen, kaste i resten av paprikaen og fortsette å blande (uten stilkene). Hell denne oljen inn i en tom / ren babymat jar. Sett på lokket og avkjøl i en uke før bruk. Hvis krydret olje er for varmt, bruke andre urter og krydder for å oppfinne dine egne smaker.

Lag en kremet spredning. Blande linfrøolje med smør å myke smøret og gjøre et oppslag. Legg en myk ost og basilikum for ekstra smak. Sette dette direkte på toast eller brød. Dette er en fantastisk erstatning for kremost og en måte å få en betydelig dose av linfrøolje.

Hint

  • Kjøle linfrøolje (og noe som du gjør med den) for å opprettholde styrke og holde oljen fra å gå harsk. Smak på olje når du først kjøpe den og kaste den bort hvis det smaker harskt (noen ganger beskrevet som en maling-olje smak). Harsk olje er giftig siden oksidert fett er til stede. Kontroller oljeinnimellom for å se om det er harsk. Hold oljen vekk fra lys og fuktighet. Bare kjøpe oljen hvis det kommer i ugjennomsiktige flasker eller flasker som ikke tillater lys gjennom dem.