Digidexo.com

Hvordan å hindre for tidlig Balding

Hvordan å hindre for tidlig Balding


Mens balding naturlig rammer både menn og kvinner med alderen, kan tidlig skallet føre til at håret til å begynne å falle ut så tidlig som alder 20. Ifølge forfatterne av «Hårtap og erstatning for Dummies", om lag 35 prosent av mennene og 15 prosent av kvinnene lider av tidlig skallet. Hvis tidlig skallet er vanlig i familien din, kan du ha en genetisk predisposisjon. Ta enkle trinn for å avverge angrep av tidlig håravfall.

Hvordan å hindre for tidlig Balding

•  Ta en daglig multivitamin laget spesielt for kjønn. Ifølge Gersh Kuntzman, forfatter av "Hair !: Menneskehetens Historic søken etter å avslutte skallethet," den største årsaken til for tidlig balding er mangelfull ernæring. En multivitamin rettet mot kjønn vil ikke bare gi kroppen din med alle de næringsstoffene den trenger, vil det bidra til å balansere dine hormoner i tillegg. Hormon ubalanse, en annen årsak til for tidlig balding, er ofte forårsaket av feil ernæring.

Unngå hairstyling verktøy eller kjemikalier. Ifølge forfatterne av "The Bald Truth," sterke kjemikalier i hairstyling produkter skade håret ditt og legge til tidlig skallet. Unngå å bruke hairsprays og fargestoffer, og bruk sjampo og balsam med naturlige ingredienser. Den høye varmen fra hairstyling verktøy som curling strykejern, rette strykejern og blåse dryers skade håret ditt også.

Beskytt håret ditt fra utvidet eksponering for sollys, vind, regn eller ekstrem kulde. Når du går utenfor, bære en lue eller skjerf for å beskytte håret. Elementene skade håret ditt og tørke ut sine follikler, hjelpe til tidlig skallet, ifølge Kuntzman.

Beskytt håret ditt mot eksponering for klor og salt, som skader hårsekkene og tørke ut røtter, og bidra til tidlig skallet. Klor er vanlig i svømmebassenger og vann fra springen som desinfeksjonsmiddel. Selv om du ikke kan unngå dusjing med vann fra springen, investere i et dusjhode med et filter for å beskytte håret. I tillegg unngå å få håret våt i svømmebassenger. Ocean vannet inneholder høye nivåer av naturlig salt som vil lekke fuktighet fra håret ditt. Hvis du ikke kan unngå et svømmebasseng eller havet, skyll håret grundig med en naturlig, fuktighetsgivende balsam så snart du er ute av vannet.

Hint

  • Hvis du opplever alvorlig hårtap i alle aldre, ta kontakt med din lege for å være sikker på en underliggende sykdom er ikke årsaken.