Digidexo.com

Hvordan bli kvitt ansikts Vorter

Ansikts vorter er en smittsom hud vekst forårsaket av humant papillomavirus. Mens HPV infeksjon er svært vanlig, er det heller ingen kur. Det finnes flere typer vorter, men flate vorter ofte vises på forsiden. Flate vorter er glatt og små og er funnet rundt øyne, nese og munn. Vorter er harmløse og forsvinner vanligvis etter en tid. Men mange mennesker finner vorter skjemmende og pinlig, så det er mange kommersielle, medisinske og naturlige midler tilgjengelig for å fjerne ansikts vorter.

Hvordan bli kvitt ansikts Vorter

•  Påfør kommersielle salver. Mange er kjent med annonser for Compound W, en populær kommersiell vorte remover. Men det er andre merker som Dr. Scholl produkter og TinaMed vorte Remover på markedet som fjerner vorter også. I de fleste kommersielle produkter bruke salisylsyre som hovedingrediens, men andre milde syrer anvendes i tillegg. Syren bidrar til å slough av eller slites bort lagene av vorter før de forsvinner. Vorte fjerning er tilgjengelig som en flytende, gel, krem ​​eller pads. Følg instruksjonene på etiketten.

Prøv cryosurgery kits. Den nyeste typen vorte fjerning er at-home cryosurgery kits, tilsvarende det som brukes i et legekontor. Med cryosurgery bruker du flytende nitrogen til å fryse av vorte. Vær sikker på å nøye følge instruksjonene med noen over-the-counter vorte remover du kjøper.

Bruk aspirin. Aspirin selges i drugstores inneholder salisylsyre, samme ingrediens som finnes i mange over-the-counter vorte fjernere. Slik bruker aspirin som en vorte remover, oppløse noen tabletter i vann og bruke blandingen til vorte. Gjenta et par ganger om dagen.

Bruk naturlige syrer. Ved hjelp av naturlig rettsmidler er en tryggere måte å bli kvitt vorter. Som med kommersielle produkter, er en mild syre som brukes. Alle naturpreparater brukes lokalt på vorte en eller to ganger om dagen. Eddiker inneholder eddiksyre så hvit eddik og eple cider eddik er begge brukes til å behandle vorter. Sitronsaft og grapefruktjuice begge har sitronsyre som kan brukes på ansikts vorter. Hvitløk saften fra friske nellik er et folk rette for å prøve.

Prøv essensielle oljer. Noen essensielle oljer er kreditert med vorte fjerning. Sitronmelisse olje har sitronsyre. Birch olje har betulinsyre. Tea tree olje og løvetann olje også har sine talsmenn som vortefjerner.

Se en lege. For vanskelige vorter, kan medisinsk intervensjon være nødvendig. Leger bruker kjemisk peeling for å bli kvitt ansikts vorter. Den kjemiske hyppig brukt er trichloroascetic syre. Leger bruker også elektrisk strøm for å fjerne vorter. I elektrokauterisering, er vorte brent av. Et annet alternativ er laser kirurgi som bruker en stråle av lys. Den cryosurgery utført i et legekontor benytter en sterkere versjon av flytende nitrogen som finnes i at-home kits. For disse medisinske behandlinger, må du finne en kosmetisk kirurg eller en hudlege.