Digidexo.com

Slik Care for en diabetiker barn

Det er to typer av diabetes, inkludert type I eller type II. Begge typer av diabetes er forstyrrelser av glukose. Vanligvis er den type diabetes som slår i barndommen er kjent som type I diabetes; Men flere barn blir diagnostisert med type II diabetes. Som forelder eller omsorgsperson for en person med barnediabetes, utdanning og informasjon er avgjørende.

Slik Care for en diabetiker barn

•  Tillat deg selv og barnet ditt å gå gjennom sorgprosessen etter å ha fått diagnosen diabetes. Barndom diabetes endrer din livsstil og du og barnet ditt har rett til å sørge over tapet av liv som du visste det.

Form barnets diabetesteam. Teamet bør inneholde følgende fagpersoner: lege, diabetes pedagog, ernæringsfysiolog, mental helse, øyelege og apotek. Også har navnene på en podiatrist og mosjon spesialist tilgjengelig ved behov.

Spør helsepersonell å lære deg og barnet ditt hvordan å administrere insulin og riktig kontrollere barnets blodsukker. Lærere eller andre omsorgspersoner bør rådføre seg med helsesøster om å sjekke en elevs blodsukker.

opprettholde en registrering av barnets blodsukkernivået. Inkluder mat som ble spist før testing, tid på dagen og blodsukkernivå.

lære tegn på lavt blodsukker inkludert: sult, blekhet, svette, glassaktige øyne, utvidede pupiller, skjelving, hodepine, svakhet, tale problemer, uoppmerksomhet, søvnighet, endring i personlighet, tap av bevissthet eller beslag. Husk at barnet ditt ikke kan utvise alle skiltene. Hvert barn ser annerledes ut når blodsukkeret blir lavt.

Plan hva barnet spiser og når han spiser. Du kan gjøre dette morsomt for barnet ditt ved å tillate ham å delta i planleggingen. Det finnes ulike metoder for å balansere måltider inkludert å gjøre utveksling og telle karbohydrater. Snakk med din dietetiker om hvilken metode som fungerer best for deg og barnet ditt.

Besøk med ditt barns omsorg teamet om trening. Trening bør oppmuntres, men må forvaltes som det reduserer mengden av glukose i kroppen og kan føre til lavt blodsukker.

Hint

  • Gjennomgå føderale sivile rettigheter og utdanningslover, inkludert: § 504 Rehabilitation Act av 1973, Americans with Disabilities Act og personer med funksjonshemminger opplæringsloven. Disse handlingene sikre at barn med nedsatt funksjonsevne ikke blir nektet sin rett til utdanning.
  • Sjekk inn med ditt barns helsepersonell ofte for å være sikker på at du sjekker blodsukkeret nøyaktig.
  • Bestill en Wizdom Kit fra American Diabetes Association. Settet inneholder spill og bøker for å hjelpe guide styring av barnediabetes. Settet kan bestilles fra American Diabetes Association nettside.