Digidexo.com

Hvordan Lim Proteser Sammen

Som skjebnen ville ha det, du aldri slippe og bryte proteser på tannlegekontor. Du er alltid hjemme rushing å gå et sted når en pause skjer. Chipped og ødelagte proteser ikke bare ser dårlig, de kan skade tannkjøttet. Lime dem sammen med riktig lim, en som ikke vil skade proteser eller tannkjøttet, er noe som du kan gjøre hjemme når tannlegen ikke er tilgjengelig. Ved hjelp av en akryl harpiks og monomer er en praktisk og rimelig alternativ til å vente på tannlegen, og prosessen er overraskende lett å fullføre hjemme.

Bruksanvisning

•  Rengjør bitene av de ødelagte proteser med en protese cleanser.

Slip de ødelagte kantene av akryl proteser med en metall neglefil.

La proteser tørre i fire minutter.

Påfør ny akryl til kantene ved å følge resin programinstruksjoner.

Lim proteser sammen igjen ved å fylle et øye dropper med monomer bindemiddel, og deretter kjøre en liten perle av det på begge kanter, linje opp de knuste bitene, trykk dem sammen og holde dem sammen til limet har tørket. De fleste monomerer er hurtigtørkende fem til seks minutter, men sjekk etiketten instruksjonene for produsentens anbefalte tiden.

Slip bort overflødig akryl og lim med en metall-fil.

Hint

  • Bøye et metall neglefil for å passe mot sprekk området vil tillate deg å sand den indre delen av proteser og unngå å skade tannkjøttet. Protese reparasjonssett, som er tilgjengelig i drugstores og online, vil ha rett akryl og lim.
  • Protese pauser limt sammen med en "superlim" vil mislykkes og bryte igjen.