Digidexo.com

Naturlige måter å behandle Adrenal Fatigue

Naturlige måter å behandle Adrenal Fatigue


Binyrene sitte på toppen av nyrene og produserer mer enn femti hormoner som er nødvendige for livet. Symptomene på binyretretthet inkluderer morgen trøtthet, cravings for mat med høyt salt og fett, økt allergier, depresjon, mangel på energi, og redusert libido. Det er naturlige måter å behandle binyretretthet.

Pregnenolon

Pregnenolon er et svært viktig supplement for dem som lider av binyretretthet. Pregnenolon er merket som et hormon, men er egentlig et sammensatt som andre hormoner er gjort. Hvis du føler utbrenthet, så du kan være lite på slike hormoner, og må kanskje prøve pregnenolone supplement. Det kan bidra til å bekjempe allergi, produsere mer energi, og kjempe smerter.

Rhodiola

Rhodiola er en helt naturlig urt å bidra til å øke energinivået utover dagen. For best resultat, bruk om morgenen før du spiser med varmt vann eller te.

Vitamin C

Vitamin C er viktig for å bekjempe enhver sykdom eller sykdom inkludert binyretretthet. Vitamin C gir en reduksjon i inflammasjon, så vel som en reduksjon i histaminnivåene for allergi lidende. Bygg opp din vitamin C nivåer for å 8,000- til 12.000-milligram per dag.

Asiatisk ginseng

Asiatisk ginseng er en utmerket kinesisk urt for behandling av binyretretthet. Det er mange fordeler ved å bruke asiatisk ginseng. Det kan bidra til å lette stress og det har vært kjent for å ha en direkte effekt på binyrene. Asiatisk ginseng bør ikke blandes med sentralstimulerende midler.

Licorice Extract

Kortisol, også kjent som den stresshormon, er produsert av binyrene. Ved å opptre akkurat som hormonet kortisol, kan lakris ekstrakt hjelpe behandle binyretretthet.

Trening og ernæring

God trening og ernæring er viktig for behandling av binyretretthet. Spise mat rik på vitaminer og mineraler er en god måte å behandle symptomer på binyretretthet. En høy potens multi-vitamin og B-kompleks vitamin kan bidra til å lette utmattelse. Matvarer som for eksempel grønne grønnsaker, hele korn, og bær er gode mat å spise for å få vitaminer og mineraler en person som lider av adrenal fatigue behov.