Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne tegn på Diabetic Shock

Erkjenner tegn på diabetisk sjokk (hypoglykemi) kan bidra til å redde et liv. Forårsaket av lavt blodsukker i kroppen, kan diabetiker sjokk har flere viktige faktorer som fører opp til hendelsen, slik som å ikke spise, alkoholforbruk og over-trener. Sukker nivåer deplete raskt og tegn på diabetisk sjokk følger. Koma, anfall og død kan være nært forestående for offeret hvis støtten ikke gis snart.

Hvordan gjenkjenne tegn på Diabetic Shock

•  Kjenn offerets hender etter tegn på kulde og clamminess. Dette er ett av de tegn er de som har en reaksjon.

Be offer hvis de er svimmel eller føler ør eller føler som om de kan besvime. Sitt offeret ned i en stol eller på en seng for å hindre ulykker eller skader.

•  Vurdere offer for forvirring. Forvirring er et sikkert tegn på diabetisk sjokk og offeret kan opptre i en befuddled måte. Dette skiltet blir ofte forvekslet med offeret være beruset, selv om de har hatt noe alkoholholdig drikke.

Føl offerets puls. Rask puls og andre tegn som har blitt nevnt i forrige trinn skal medisinsk evaluert.

Spør offeret hvis de føler svak. Når blodsukkeret faller faretruende lav, kan offeret føle seg svak og trøtt og vil sove.

Spør offeret hvis han har en hodepine eller tåkesyn og se etter svetting. Spør offeret om det har hatt noe å spise. Gi appelsinsaft eller annen sukkerholdig saft, sukkertøy av noe slag eller ikke-diett soda. Offeret trenger sukker i sitt system. Når offeret føler seg bedre etter sukkerinntak, be ham om å gjøre en avtale og bli vurdert av en lege umiddelbart.

Se offer for aggressive eller stridslystne atferd. Disse symptomene kan lett forveksles med andre forhold.

Hint

  • Se etter en medisinsk armbånd som kan brukes av diabetikere offeret.
  • Hvis diabetiker sjokk offeret glir inn i koma og er botemiddel, ringe 911 umiddelbart.
  • Hvis du føler at du ikke kan håndtere dette medisinsk nødsituasjon egenhendig, ring 911.