Digidexo.com

Flax Oil & galleblæresykdom

Flax Oil & galleblæresykdom


I noen mennesker, senker linfrøolje kolesterolnivået. Den alfa-linolensyre, en omega-3 fettsyre, har evnen til å balansere overskuddet av omega-6-fettsyrer i kroppen. Linfrøolje reduserer inflammasjon, og oljen er anbefalt for galleblæresykdom.

Funksjoner

Galleblæren sykdom oppstår hvis galle blir overmettet med kolesterol og former gallestein i galleblæren. En annen sykdom bryter ut når en gallestein hindrer gallegang og veggen av galleblæren blir betent. Betegnelsen "galleblæresykdom," inkluderer gallestein, betennelser, lokale infeksjoner eller galleblæren-tømming problemer. Når strømmen av galle av galleblæren er avbrutt, sykdomsresultater.

Forebygging

For å hindre ytterligere dannelse av gallesten eller galleblæren sykdom, spiser mat som forbedrer galle flyte. Slike matvarer er linfrøolje, som en salat dressing, olivenolje, rødbeter, artiskokker og løvetann greener.

Olivenolje er ikke en omega-3-olje, og derfor linfrøolje med sine attributter er mer helsebringende. Fiskeolje, en omega-3 olje, er ikke spiselig nok til å bruke på en salat.

Betraktninger

Noen utøvere fremme galleblæren flush, som innebærer drikking 05:56 gram av olivenolje før sengetid og merke passering av steiner.

Erstatte linfrøolje for olivenolje og gjør en galleblæren flush kan komme til tankene. Drs. Pizzorno og Murray, indikerer imidlertid at en stor mengde av en hvilken som helst olje kontrakter galleblæren, noe som øker risikoen for en stein blokkerer gallegang og påfølgende kolecystitt, krever kirurgi for å forhindre død.

De samme legene understreker at passering av det som ser ut som en gallestein er faktisk et kompleks av mineraler, olje og sitronsaft.

Bruksområder

Bland finrevet rå rødbeter fra en skrellet rødbeter med saften av en halv sitron og to spiseskjeer med linfrøolje. Ta en teskje av blandingen tre eller fire ganger om dagen.

Ansett linfrøolje som en salat dressing eller bland det inn i lav-fett cottage cheese.

Advarsel

Kostholdsanbefalingene ovenfor tilbys ikke for å kurere sykdom. Informasjonen som skal brukes i forbindelse med tjenester av en lege.