Digidexo.com

Hjem rette for lim øret

Lim øret er en medisinsk tilstand som også er kjent som otitis media med effusjon. Det kan også bli kalt "væske i øret" eller "regn trommehinnen." Lim øret er en tilstand hvor væske bygge opp bak øret trommelen i mellomøret kammeret. Det er vanligvis forårsaket av en infeksjon i det indre øret. Både barn og voksne kan lider av denne tilstanden, selv om det er mest vanlig hos barn.

Vent og se

Fordi lim øret er ikke en livstruende tilstand, og fordi halvparten av alle tilfeller som regel klare seg på egen hånd, vil mange leger be pasientene om å vente tre måneder før de søker behandling. Mens antibiotika ble ofte foreskrevet for dem med tilstanden i det siste, er de ikke lenger standard behandling. I stedet er en vente-og-se-tilnærming den anbefalte tilnærmingen de fleste utøvere ta.
Å behandle lim øret hjemme, vente noen uker (og ikke mer enn tre måneder) for å se om tilstanden klarner opp på egen hånd. Hvis tilstanden vedvarer, bør pasienten søke behandling fra en lege.

Decongestants

For å bidra til å åpne Eustachian rør, decongestants kjøpet passer for pasientens alder og tilstand. Slimløsende midler kan bidra til rørene for å åpne, noe som kan tillate øret til å renne på riktig måte, og dermed herding av tilstanden. Ordinære over-the-counter decongestants er nyttige for å åpne Eustachian rør. Følg instruksjonene og dosering på pakken for å behandle pasienten riktig og trygt.

Antihistaminer

Hvis pasienten lider også av sesongmessige allergier, kan et antihistamin bidra til å befri ørene av hevelse som fører til at væske til å hope seg opp i øret. Over-the-counter antihistaminer fungerer bra; sørg for å lese pakken retninger for riktig dosering.

Alternative behandlinger for lim øret

I tillegg til tid og medisiner, er det noen alternative behandlinger som kan være svært effektiv i behandling av en lim øret tilstand.

Ear candling kan bidra til å åpne rørene slik at luften kan sirkulere i mellomøret ved å fjerne litt væske fra øret. Kjøp en øre candling kit fra en helsekostbutikk. I Candle ører, plasserer den lille enden av den spesielle "stearinlys" på kanten av pasientens øre og lys med en fyrstikk. Lyset vil deretter arbeide for å trekke væske og overflødig voks fra øret.

Et tillegg som noen lider finne nyttig i behandling av lim øret er Goldenseal. Denne urten stopper dreven utgivelsen av slim inne i det indre øret. Plasser en fjerdedel til en og en halv ts av Goldenseal dråper i vann inn i øret daglig. Goldenseal kapsler eller formler kan også brukes; sjekk pakken instruksjoner for riktig dosering og alderskrav. Positive resultater fra denne langsiktige dosering kan ta tre eller fire måneder å utvikle.