Digidexo.com

Kalsiumklorid Bulk Foods

Kalsiumklorid Bulk Foods


Som natrium-klorid, kalsium-klorid også et salt. På grunn av de absorberende egenskaper, er kalsiumklorid ofte brukt til å avgjøre veistøv, de-is veger, behandle akvarievannet, og konservere mat. Produsenter legge kalsiumklorid til bulk mat å bevare fasthet og supplere kalsium innhold.

Pickles

Under bearbeiding og frakt til supermarked hyller, pickles produsert i bulk tendens til å bli myk og bløt. Bløtlegging agurker i en saltlake som inneholder 0,5% kalsium-klorid sammen med natriumklorid reduserer mykning. Kun 0,2% av de resulterende pickles og velsmak laget pickles inneholder kalsiumklorid.

Epler

Epler dyrket i forhold som fratar fruktene av tilstrekkelig kalsium kan utvikle kork flekker, som er runde flekker av vevsskade. Disse unappealing flekker kan forebygges ved produsenter ved å senke eplene i løsninger av 3-8% kalsiumklorid. Bitter groper kan også forhindres på denne måte.

Kirsebær og oliven

Begge kirsebær og oliven kan miste sin fasthet i saltlaken og bulk-emballasje prosesser. Saltlaken i en kalsiumklorid-løsning forsinker mykning prosessen. Kirsebær krever en mer konsentrert saltlake enn oliven gjøre: 2.5-4% løsninger er anbefalt for kirsebær, sammenlignet med 0,5-1% løsninger for oliven.