Digidexo.com

Naturlige Alternative Cures For eksisterende Cancer

Det er flere naturlige alternative rettsmidler for kreft. Ingen alternativ behandling lovlig kan kalles en kur. Imidlertid har flere enkeltpersoner brukt følgende behandlinger med varierende suksess. Den beste kur for kreft er å bruke ernæringsmessig støtte, få orientert om dine valg og deretter foreta en forpliktelse til å helbrede.

Cesium

Cesium er et alkalisk mineral som lett går inn i kreftceller og ødelegger dem. Alkaliske mineraler er i stand til å trenge inn i kreftceller og ødelegge dem. Andre alkaliske mineraler som fungerer godt med cesium er rubidium og kalium.

Taheebo (Pau d 'Arco)

Denne urten er ikke bevist å kurere kreft, men søramerikanske legene gi den fritt til sine kreftpasienter som utgir et bredt spekter av resultater med bruken. FDA sier at det kan være noen krav som en kur, men Taheebo er gunstig som en anti-sopp og kreftbehandling.

Essiac

Essiac ble navngitt av Rene Caisse ved å reversere hennes etternavn. Hun kom over dette midlet gjennom Canadian Oijbway indianere. Urtene som brukes er burdock rot, glatte alm, indisk rabarbra rot og sauer sorrel.

Kinesiske urter

Det finnes flere typer av kinesiske urter som brukes til å behandle kreft i ulike organer. De tradisjonelle urter som brukes styrke immunsystemet, disse inkluderer wu jia pi, Huang Qi, nu zhen zi, dang shen, lange zh i, jiao gu lan, Shou han wu, sang shen, bai zhu, og wu wei zi.

Betraktninger

Det er ulovlig å si at noen av disse alternative behandlinger er en kur for kreft. FDA vil ikke anerkjenne noen av de alternative behandlinger for kreft som kurer. Dette er bare til orientering, og bør vurderes som sådan. Forskningen har ikke støttet ordet kur for noen rette ennå.