Digidexo.com

Hvordan bruke Oxy-Powder for Kolon Rensing

Hvordan bruke Oxy-Powder for Kolon Rensing


Oxy-pulver er en intestinal rengjøringsmiddel som virker til å frigjøre fekalt stoff påvirkes ikke bare i tykktarmen, men også den tynn- og tykktarmen. Oxy-pulver er helt naturlig uten bivirkninger av tradisjonelle avføringsmidler eller fiber rensemidler. Oxy-pulver er tilgjengelig i en rekke merker, men hver er brukt på samme måte.

Bruksanvisning

•  Rens din kolon ved å ta ti oxy-pulver tabletter hver kveld før sengetid hvis du vekt mellom 100 og 230 kg. Hvis du vekt £ 230. eller over, ta tolv tabletter.

Fortsett din kolon rens i minst sju hele dager. Alltid ta kapslene på tom mage, og drikk rikelig med filtrert eller renset vann hele dagen. Oxy-pulver aktiveres av magesyre, så hvis du har lave nivåer av magesyre, tilsett saften av en frisk sitron til vannet ditt når du tar kapslene for å bidra til å bryte dem ned raskt og lett i magen.

Spis et sunt kosthold under kolon rens, unngå tunge fett og rødt kjøtt. Hvis det er mulig, spise supper og dampet eller bakt grønnsaker så mye som mulig. Drikker masse frisk frukt og grønnsaker vil også bistå oxy-pulver tabletter i rense tarmen.

Opprettholde en ren og klar tarmkanalen etter den første ukelange kolon rens ved å ta fem oxy-pulver tabletter på tom mage før sengetid annenhver dag. Hvis du vekt mer enn 230 kg., Ta 6 tabletter.

Tips og advarsler

  • Oxy-pulver vil forårsake løs gass avføring; derimot, er det viktig å erkjenne at dette ikke er det samme som diaré. Oksygenet frigjort fra tablettene bokstavelig svinger den faste sammenpressede materiale i tykktarmen i en væske, og vil ofte føre gass, løs avføring og en "snakker" mage.
  • Det anbefales at du drikker omtrent en gallon av renset vann under 7-dagers rens å hjelpe til med renselsesprosess.