Digidexo.com

Tea Tree Oil Information

Tea Tree Oil Information


Tea tree olje er avledet fra Melaleuca Alternifolia, som er en plante innfødt til Australia. Det blir oppnådd ved avdestillering bladene av planten gjennom en dampprosess. Tea tree olje har mange antibakterielle og antiseptiske egenskaper.

Medisinsk bruk

Tea tree olje beviser en effektiv soppdrepende, antiseptisk og antibakteriell behandling. Det behandler spiker sopp, flass, insektsbitt og brannsår, blant andre forhold.

Skin Care bruksområder

Tea tree olje fungerer som en antiseptisk for huden, clearing porene og forbedre tilstanden til akne.

Husholdningenes Cleaners

Tea tree olje fungerer som en effektiv husholdning renere på grunn av sin antibakterielle og soppdrepende egenskaper. Rengjøringsmidler laget med tea tree olje inkludert kreve noen dråper lagt til vann for å skape en naturlig rengjøringsmiddel.

Typer

Ingrediens som bruker tea tree olje inkluderer sjampoer, kremer, såper, kremer og medisinske salver.

Advarsel

Tea tree olje er ikke for intern forbruk og kan vise seg giftig hvis tatt muntlig. Bruk av ufortynnet tea tree olje på huden kan forårsake rødhet. Kontakt lege dersom du har hvis du merker noen hudirritasjon.