Digidexo.com

Ekstreme 7-Day dietter

Ekstreme 7-Day dietter


Folk i alle former og størrelser føler behov for å prøve ut ekstreme 7-dagers dietter for å gå ned i vekt raskt for ferier, dans, bryllup eller andre sosiale sammenkomster. Disse programmene er ikke overvåket av medisinske fagfolk, siden de oppfordrer kortsiktig vekttap, men ikke sunt eller næringsrik matvaner. Trå varsomt når man ser på 7-dagers diett planer.

Kål suppe

Konsumere lave mengder kalorier og mye suppe, frukt og grønnsaker for syv dager. En prøve meny kan omfatte kål suppe og grønnsaker på dag 1, suppe og frukt på dag 2, en kombinasjon av begge deler på dagene 3 og 4, og kjøtt i tillegg til de andre matvarer på dager 5-7. Denne dietten bør ikke gjennomføres på utover sju dager. Det er lett å følge og telle kalorier er ikke nødvendig. På den annen side smaken av kål blir gamle raskt; det er veldig begrensende; og bivirkninger kan være gass, forstoppelse, halsbrann og svakhet.

Avgiftning Diet

Den lav-kalori avgiftning kosthold vil bidra med raskt vekttap, men ikke oppfordre varige resultater. Måltidet Planen er konkret. Dag 1 bør inneholde frukt og fruktjuice. Dag 2 er grønnsaker og grønnsakssuppe. Dag 3 er en kombinasjon av de tidligere dager. Dag 4 er fem glass melk og fem bananer. Dager 5-7 er fire tre-unse porsjoner av noe kjøtt og grønne grønnsaker. Dietten er veldig lav i kalorier og ikke en ernæringsmessig balansert plan. Det kan forårsake svimmelhet hos personer med lavt blodsukker.

Carb Nedbryting Week

Tilbakestill fettforbrennende triggere og slå av kroppens avhengighet av sukker så den vil brenne fett i stedet ved å følge et karbohydrat uttømming syklus i syv dager som inkluderer ingen stivelse og 20 gram eller etter karbohydrater om dagen. Spis matvarer som frittgående egg, whey protein pulver, full-fett ost og cottage cheese, kylling og stekt kalkunbryst, lokalt oppdretts magert rødt kjøtt og laks, tunfisk, romanosalat, agurk, løk, brokkoli, spinat, sopp , eddik, og extra virgin olivenolje.

Den Extremist av ekstreme dietter

Disse diettene sannsynligvis bør ikke gjøres i sju timer, enn si syv dager. Ikke faktisk prøve disse hjemme. Du kan dø.

Fem Bites: Spis fem biter av noe tre ganger om dagen. Denne øvelsen i porsjonskontroll vil gjøre at du ønsker å slå deg i ansiktet.

Ear-stifting: Stifting en viss andel av ørebrusken har blitt sagt å motstå cravings ... av gale mennesker.

Bomullsdott kosthold: Spis bomull baller vanlig eller dynket i gelatin å motstå craving annen mat. Ha det gøy å dø av sult.

Bendelorm kosthold: Konsumere en bendelorm, som sitter i magen og bruker mye av maten. Motbydelig og farlig. Komplikasjoner er fordøyelseskanalen blokkering, organskade og død.