Digidexo.com

Behandling for Stress Acne

Acne ikke nødvendigvis ende etter at vi kommer til slutten av puberteten. Mange voksne har akne som kan være forårsaket av mange faktorer, inkludert kosthold, livsstil og stress. Stress acne er en type akne som oppstår når vi føler anspent, forverret eller deprimert om noe i våre liv. Som med akne av noen annen årsak, er lett å behandle stress akne.

Sleep

Få en god natts søvn er svært viktig ved behandling av stresset akne. Få en god natts søvn hjelper kroppen til å føle deg uthvilt, energisk og klar til å gå til neste morgen. Få en god natts søvn hjelper også å roe nervene, slik at vi ikke er så engstelig, nervøs og lett stresset.

Sunt kosthold

Maten vi spiser spiller en svært viktig rolle i å redusere stress. Spis sunn mat som grønnsaker, frukt og magert kjøtt. Du kan fortsatt nyte rødt kjøtt hvis du vurdere å bruke forberedelse annet enn å steke dem i olje som inneholder usunt fett metoder.

Bor Regular

Forstoppelse er en av årsakene til stressrelatert akne, så vel som akne generelt. Giftstoffer forårsaket av forstoppelse ofte tette porene i huden, noe som resulterer i alvorlige utbrudd av akne. Hvis du blir forstoppet, vurdere å legge mer fiber og vann til kosthold. Hvis kosten intervensjon for forstoppelse mislykkes, og deretter vurdere midlertidig å bruke et avføringsmiddel, stikkpille eller klyster for å lindre forstoppelse.

Reseptbelagte legemidler

Reseptbelagte legemidler som tetracyklin kontroll akne. selv om tetracyklin brukes ofte til å behandle akne i puberteten hos unge menn og unge damer, mange voksne som lider med akne ofte bruker tetracyklin til begge styre akne og hindre kviser i fremtiden.

Over The Counter narkotika

Over-the-counter akne medisiner, inkludert kluter, kremer og såper, er utmerket for behandling av stressrelaterte akne. Siden stress-relaterte akne kan komme og gå, ved hjelp av over-the-counter behandlinger er mer økonomisk enn reseptbelagte behandlinger. Over-the-counter behandlinger for akne vanligvis klare opp en episode i løpet av en uke, og kan brukes til å forebygge nye utbrudd etter en avslapnings er klarert.

Hjem Rettsmidler

Hjem rettsmidler for akne inkluderer å spise yoghurt eller gni yoghurt på hver kvise. Yoghurten åpner porene mens clearing bort skitt og rusk fra pore. Andre hjem rettsmidler for akne inkluderer bruk Calamine lotion på hver kvise om kvelden før sengetid, eller tynt belegg ansiktet med calamine ved sengetid. Når du våkner neste morgen, vaske bort Calamine lotion med varmt vann.

Skjule

Vi har alle vært der. Vi har et viktig møte eller viktig første dato for å komme til og vårt ansikt er dekket med akne. Bruk litt flytende sminke som matcher hudfargen på ansiktet for å skjule kviser. Calamine lotion er også nyttig i å skjule kviser mens i det offentlige, så lenge du bruker en liten skvett på hver kvise.