Digidexo.com

Hvordan ta Slakter Broom for Health

Hvordan ta Slakter Broom for Health


Slakter kosten (Ruscus aculeatus) er også kjent som boksen kristtorn og jødes myrt. Det er en liten busk med blad-lignende stilker og grønne blomster som blomstrer i slutten av vinteren. Slakter kosten er innfødt til Europa og Middelhavet. Følgende trinn vil hjelpe deg å avgjøre om ikke å ta denne urte supplement.

Bruksanvisning

Les om de historiske bruk av slakter kosten. Dette anlegget er knyttet til asparges og de unge skuddene kan spises. Røttene har blitt tatt medisinsk i minst 2000 år, først og fremst som et vanndrivende og avføringsmiddel. Det ble også gitt for å behandle beinbrudd, gikt, gulsott og nyrestein.

Se på resultater fra moderne vitenskapelig testing av slakter kosten. De første dyreforsøk ble gjennomført i 1950 og viste to forbindelser i røttene, ruscogenin og neurscogenin, for å være vasoconstrictors.

Undersøke de påfølgende kliniske studier som viste et lignende resultat i mennesker. Imidlertid har bivirkninger som ikke studert nok for slakter kost å bli godkjent som legemiddel av Food and Drug Administration.

Ta ikke mer enn anbefalt dosering av slakter kosten. Ekstraktet blir vanligvis tatt i kapsler av 1 g, tre ganger per dag for kronisk venøs insuffisiens. Den aktive bestanddel for denne effekten er antatt å være steroide saponiner.

Studer bivirkninger av slakter kosten. Bivirkninger er sjeldne på riktig dosering, men kvalme er tidvis oppstått. Legemiddelinteraksjoner av slakter kosten har ikke blitt godt undersøkt.