Digidexo.com

Hvor lang tid tar hermetisk ananas Juice siste etter Åpnet?

Hvor lang tid tar hermetisk ananas Juice siste etter Åpnet?


Saften utdraget fra ananas er tilgjengelig i søtet og usøtet varianter. Det er allment tilgjengelig i bokser, kartonger og flasker. Den har vanligvis 17 kalorier per unse, og er ikke bare en populær drikk på egen hånd, men det er også brukt som en viktig ingrediens i mange oppskrifter, for eksempel ananas opp-ned kake, og cocktailer, inkludert en pina colada.

Lagring

Når du åpner en boks med ananas juice, er det best å se etter en "en gang åpnet" råd etiketten på emballasjen. Etiketten vil normalt si at saften bør holdes nedkjølt og brukes innen en uke etter åpning. Merkelappen bør også råde at saften skal fjernes fra boksen og plassert i en tett forseglet plast eller glassbeholder. Dette er fordi når luften slippes inn en åpen boks, kan de metaller som kan er laget av overføre til saften, og dermed påvirke smak og farge. Dette er spesielt tilrådelig på grunn ananassaft er sterkt surt, og derfor kan eventuelle endringer i kan skje raskere.

Betraktninger

Det er alltid best å sjekke merkingen på emballasjen av varer før konsum. Ved siden av "en gang åpnet" råd er det vanligvis en "bruk av", "best før", "selge ved," eller "skjermen til" dato. Hermetikk meste bruke "best før" dato. Når en kan er uåpnet "best før" dato bør vurderes mer i form av kvaliteten på mat enn sikkerheten. Hvis den brukes etter denne datoen, et hermetisk produkt, for eksempel ananas juice, kan miste smak, farge eller tekstur. Det er best å ikke lagre noe juice som har blitt åpnet på eller etter "best før" dato.

Morsomme fakta

Ananassaft kan brukes som en kjøtt tenderizer fordi den inneholder enzymet Bromelain, som bidrar til å bryte ned proteinene. Dette samme enzym hjelpemidler også fordøyelse og virker som en anti-inflammatorisk. Ananas juice har også blitt sagt å indusere arbeidskraft.