Digidexo.com

Homeopatiske Relief for Kvalme

Kvalme har mange årsaker, inkludert graviditet, reisesyke, stress, medisiner og infeksjon. Selv om vanlig, er det aldri hyggelig, spørre de som lider av det å søke lindring så raskt og enkelt som mulig. Heldigvis finnes det en rekke homeopatiske midler for kvalme som du kan gjøre fra vanlige ingredienser.

Urter

Ginger root er en vanlig kvalme behandling. Det blir ofte tatt av gravid kvinne før sengetid for å unngå morgenkvalme eller ved kjemoterapi pasienter å redusere alvorlighetsgraden av deres kvalme. Brukes til å behandle kvalme og andre mage plager i over 2000 år, den kommer nå i kapsler, te, oljer og som en populær ingrediens i mat. Ginger snap cookies, naturlig ingefærøl eller pepperkaker i små mengder kan alle bidra til å berolige en urolig mage. Selv om ingefær er en betrodd kvalme behandling, bør det ikke gis til barn under 2 år.

Mint, som for eksempel peppermynte eller peppermynte, er en annen populær urte behandling for kvalme. Nipp det i te eller koke friske blader og spise. Du kan også bruke peppermynteolje som en aromatisk behandling.

Basil har vist seg å behandle kvalme i tillegg, og er ofte brukt av pasienter under kjemoterapi.

Drinker

Drikker en flat brus eller ta 1 ss. for ikke-kullsyreholdige sirup kan lindre en urolig mage grunn av karbohydratene som de inneholder. Fordi sukker kan irritere magen, prøve å bruke diett brus eller saft med kunstige søtstoffer.

Du kan også prøve å legge 2 ss. av aktivt kull pulver til et glass vann. Charcoal absorberer giftstoffer som kan forårsake oppkast.

Urtete som kamille, peppermynte eller ingefær er også beroligende til magen.

Mat

Hvis du føler magen kan håndtere det, prøver å spise tørt, høy karbohydrat matvarer som tørre toast eller brus kjeks. Tørt, fettfattig mat er lett fordøyelig og kan berolige kvalme relaterte magesmerter. Ikke spis for mye, men; over-spising kan gjøre magen opprørt verre. To til tre brus kjeks eller ett stykke ristet brød bør være tilstrekkelig. Et stykke tørr toast smuldret inn varmet melk og spist som en suppe kan også hjelpe avgjøre en urolig mage.

Andre behandlinger

Akupressur er ofte brukt for å lindre kvalme. Vanlige trykkpunkter som brukes for å lindre kvalme omfatter P6 på innsiden av underarmen, LI4 på beltet av hånden mellom tommelen og pekefingeren, og ST44 på toppen av foten, som ligger mellom de sener av den andre og tredje tå.

Visualisering kan også lindre kvalme for noen. Noen psykologer anbefaler bare forestille din kvalme med en form og størrelse, så visualisere det smelter og forlate forsiktig kroppen din.