Digidexo.com

Hvordan lage surt vann Alkaline

Hvordan lage surt vann Alkaline


Mange tilhengere av å drikke alkalisk vann hevder det vil øke energinivået, øke metabolske priser, nøytralisere syre i blodet og også hjelpe kroppen motstå sykdom og forsinke aldringsprosessen. Ifølge Katherine Zeratsky, en ernæringsfysiolog ved Mayo Clinic, "Det finnes ingen vitenskapelige bevis for at noen av disse påstandene er sanne. Rent vann er for de fleste best."

Hvordan lage surt vann Alkaline

Making Alkaline vann hjemme

•  Fyll en gallon beholder med vann enten fra springen eller fra en annen pålitelig kilde. Noen områder av USA gir substandard vann fra springen, så velg høy kvalitet vann for alkalisering.

•  Test pH i vann med en pH test kit fra det lokale stoffet butikken eller et svømmebasseng forsyning butikken. Strimlene kan benyttes, siden det ikke er nødvendig å vite den nøyaktige pH-verdi, men heller om den er sur eller alkalisk. Dersom strimmelen blir rødt når vannet dryppet på det, er vannet surt. Hvis strimmelen blir blå, er vannet allerede er alkalisk.

Legg 1/2 spiseskje med natron til gallon av vann. Det er best å bruke food grade natron, også kjent som natrium-bikarbonat. Hvis blodtrykket er et problem, mat grade kalium bikarbonat tilbyr en levedyktig erstatning. Mat grade kalium bikarbonat er tilgjengelig på vin gjør butikker og nettsteder.

Rør eller rist beholderen for å oppløse natron. Etter at sammenblandingen er fullstendig, teste vannet for å se om den er basisk. Hvis vannet fortsatt tester surt, legge til en ekstra 1/2 spiseskje med natron og gjenta prosessen med å oppløse natron i vannet. Teste vannet igjen for å sørge for at det er alkalisk. Hvis vannet fortsatt tester surt etter å legge natron to eller tre ganger, er det nødvendig med en sunnere kilde til vann.

Hint

  • De som anbefaler alkalisk vann anbefaler å bruke ionisert alkalisk vann. Vann ionizers er ganske dyrt, men å bygge en vann Ionizer er mulig hvis kostnaden er koste uoverkommelige. Vann ioniseringsutstyr arbeide ved å benytte elektrisk ladning av kalsium og magnesium som er tilstede i de fleste drikkevann. Destillert vann og vannet filtrert av omvendt osmose er teoretisk blottet for mineraler og kan ikke ioniseres.
  • Hjertepasienter bør alltid sjekke med sine kardiologer før du legger natrium til kostholdet.