Digidexo.com

Hvordan få en flat mage etter fødselen

Hvordan få en flat mage etter fødselen


Selv om fødselen er en fantastisk, livsforandrende opplevelse, er effekten det har på kroppen din ikke så flott. Etter fødselen magemusklene synes fraværende, og noen ganger kan det se ut som om du fortsatt er fem til seks måneder gravid. Bli kvitt din slapp, kan utstående mage være vanskelig fordi, for de siste par månedene har magen blitt strukket til det ekstreme. Det vil ta regelmessig mosjon og et sunt kosthold for å få stram mage tilbake.

Hvordan få en flat mage etter fødselen

bruker opp til seks små, sunne måltider per dag i stedet for standard tre store måltider. Dele din vanlige frokost, lunsj og middag i halv som en enkel måte å lage seks mindre måltider. Spise ofte vil gjøre at du føler deg mer energisk, holde stoffskiftet i gang, og ifølge Baby Center-nettstedet, passer til en ny mamma tidsplan bedre.

Trim fett fra kosten, men ikke eliminere den helt. Substitute usunt fett, slik som transfett og mettet fett, som ofte finnes i stekt mat, kaker og kjeks, for umettet fett, som olivenolje, rå nøtter og avokado. Spis lav-fett, høyt fiber matvarer, som frukt, grønnsaker og magre meieriprodukter. Konsumere protein fra belgfrukter og bønner og fra magre kilder som kylling og fisk.

Utfør aerobic trening på moderat intensitet for å øke stoffskiftet og brenne fett. The Mayo Clinic anbefaler 2 og 1/2 timer med hjerte-aktivitet spredt ut over uken. Start treningen i sakte tempo og bygge den opp gradvis. Gå rundt blokken mens du dytter barnet i en barnevogn og øke den over tid til en jogging tempo.

Utfør en rekke mageøvelser, som crunches, side bend og sit-ups. Gå i ditt eget tempo og gjøre så mange sett og repetisjoner som din fysiske kondisjon tillater. Inkluder øvelser som er rettet mot de tverrgående magemusklene, som fungerer som et korsett rundt midjen din. Stå rett opp og puster som du trekker i magen din. Envision trekke navlen mot ryggraden. Hold spenningen i magen så lenge du kan mens du puster normalt. Slipp spenning og gjenta øvelsen. Prøv å holde spenningen lenger hver gang du gjør øvelsen. Sikt på maksimum 60 sekunder.

Ligg på ryggen på gulvet. Strekke føttene opp i luften i en 90 graders vinkel mens du holder føttene bøyd og hendene flatt på gulvet ved siden av kroppen din. Presse korsryggen i gulvet så det er ingen mellomrom mellom gulvet og bue på ryggen. Senke beina ned mot gulvet så langt du kan gå uten å løfte ryggen. Løft bena opp igjen til startposisjonen og gjenta øvelsen for så mange repetisjoner som din kondisjon tillater.

Legg variasjon i treningen ved å ta en Yoga eller Pilates klasse som fokuserer hovedsakelig på kjernen styrke.

Hint

  • Vente til etter seks ukers post-fødsel checkup før du starter en diett og mosjon regime slik at kroppen har tilstrekkelig tid til å komme seg etter fødselen. Hvis du hadde et keisersnitt, eller vanskelig fødsel, kan det hende du må vente lenger. Rådfør deg med legen din.