Digidexo.com

Celebrity Vekttap tips

Beyonce gjorde Master Cleanse diett for å gå ned i vekt for sin rolle i filmen Dreamgirls. Adrian Brody spiste veldig lite å spille sin rolle i The Pianist. Det synes filmstjerner vil gå til ytterligheter for en rolle i en film - eller rett og slett å bli tynn. Enkelte har også tydd til clenbuterol, som er en hest astma behandling, og kan være dødelig når de er tatt av mennesker. I beste dietter som Master Cleanse gi kortsiktig vekttap. Men det er noen kjendis vekttap tips som er praktisk og med sunt.

Jessicas små måltider Approach

Jessica Biel rett og slett har gjort sunt å spise en livsstil, ikke noe hun gjør for å midlertidig miste vekt. Å opprettholde sin vekt uten yo-yoing, unngår Jessica matvarer som inneholder sukker, salt og behandlet mel, samt meieriprodukter. Hva er mer viktig er at hun spiser små måltider hver 3 til 4 timer for å holde henne blodsukkeret jevnt. I tillegg Jessica øvelser intenst nesten hver dag i uken. Mens din diett og treningsprogram ikke behøver å være så rigid, ta signaler fra hennes små måltider av sunn mat og mosjon daglig.

Jennifers Alt med måte

I motsetning til Jessica Biel, betyr Jennifer Lopez kuttet ikke ut visse matvarer - hun bare har mindre av dem i løpet av hennes måltider, og forsøker å unngå å spise for mange enkle karbohydrater som hvitt brød og pasta. Men gjør hun ikke utestenge dem fra hennes diett. For trening, gjør Jennifer sirkeltrening, som sentrum rundt 2 til 3 minutter med styrketrening deretter etterfulgt av 3 til 5 minutter med aerobic trening, og deretter flytter til en annen form for styrketrening. For eksempel kan du delta i knebøy, deretter jogge på plass, og deretter gå videre til crunches, så hopping knekt, og så videre. Dette holder deg muskler utfordret og forbrenner flere kalorier enn både form for trening alene.

Conquer Emotional Eating som Valerie Bertinelli

Vekttap er ikke alle kosthold og trening; du må også mentalt forberede seg. Erkjenner kilde til stress i livet ditt, tidligere problemer og følelser av skyld er alle en del av prosessen. Du må også spørre deg selv om du slår til mat for komfort eller for å unngå å håndtere problemer. Hvis ja, så du kan være en følelsesmessig eater som Valerie Bertinelli. Denne skuespilleren innrømmer at hun først måtte forholde seg til hennes skilsmisse og oppdra en sønn på hennes egen. Når hun gjorde det, spurte hun hva hun ville ha for seg selv. Derfor bør du gå ned i vekt for deg selv og din god helse, ikke for noen andre. Valerie funnet støtte ved å bli med Jenny Craig som hadde praktiske planer som denne travle mor kunne følge langsiktig.