Digidexo.com

Calorie brenner øvelser

All bevegelse og trening forbrenner kalorier. Hvis du er interessert i å brenne enda mer kalorier under treningen rutine, kan du gjøre det på en rekke måter. Du kan gjøre treningen mer intens ved å legge til intervalltrening, som er korte spruter av høyere fysisk aktivitet ispedd din regelmessig aktivitet. Legge vekter og hellinger vil også brenne ekstra kalorier.

Brenne flere kalorier i din nåværende rutine

Intens trening er den beste måten å forbrenne kalorier, men du kan finne det vanskelig å bruke 45 minutter eller en time for å ta en høy intensitet aerobic eller spinningtime, eller du kan ha for å jobbe opp til det nivået av intensitet. Den gode nyheten er at du kan brenne flere kalorier i løpet av en hvilken som helst aktivitet.

Sjansene er du allerede har en øvelse rutine. Uansett hva rutinen er, kan du brenne mer kalorier ved å legge til intervalltrening. Hvis du liker å sykle hver morgen i 30 minutter eller en time, varierer hastigheten med sykling ved å veksle hva du regelmessig gjøre med to minutter på et mye høyere hastighet. Gå tilbake til normal hastighet for et minutt og deretter presse deg selv igjen i to minutter.

Ikke en sykkelentusiast? Legg intervalltrening til noe du gjør. Hvis du går på et raskt tempo, jogge i to minutter, og deretter gå ett minutt. Den to-til-en forhold er det som vil få hjertet slo raskere og brenne flere kalorier. Hvis du finner ut at du ikke er i stand til å presse deg selv for to minutter, prøv ett minutt på en intens tempo og 30 sekunder på et langsommere tempo. Selv 20 sekunder ved en intens nivå og 10 sekunder ved normalt nivå er fordelaktig. Et godt hjelpemiddel for hukommelsen er "to på, one off", som betyr dobbelt så mye intens trening som normalt tempo.

Hold to viktige punkter i tankene. Først, ikke la deg selv bli selvtilfreds; heller, stadig heve nivået av intensitet som du blir sterkere, eller bo på at intense nivå lenger. Sekund, under "one off", ikke stoppe flytting, siden det er egentlig ikke av, bare en lavere intensitet. Du vil aldri gå fra en intens nivå av bevegelse til en død stoppe siden kroppen din trenger tid for blodårer og hjerte nivå for å gå tilbake til hvile. Avta etter et par minutter på slutten av treningen.

Mer Calorie Burning

Du kan brenne flere kalorier ved å holde vekter i hendene og pumping armene som du går eller kjører. Iført en vektet vest også gjør kroppen din forbrenner flere kalorier. Start med en ganske lav vekt, som 5 pounds, og legge mer som du blir sterkere.

Hvis du bruker en tredemølle, satt skråning brattere. Dette er også godt utstyr til å gjøre intervalltrening på. Ikke et treningsstudio medlem eller ikke har spesialutstyr? Begynne å brenne flere kalorier i begynnelsen av treningen ved å gjøre hopping knekt i 30 til 60 sekunder. Kjører opp og ned en trapp vil også få hjertet til å pumpe og brenne kalorier. Sett en kalori-brenning mål for hver økt, og holde oversikt over hvordan du gjør.

Staying Safe

Hvis du bruker disse forslagene vil du finne deg selv svette mer. Etterfyll som mistet væske med store mengder vann. Hvis du foretrekker en energidrikk, se på kalori teller. Du ønsker ikke å drikke en time verdt av trening i fem minutter. Velg en lav-eller nei-kalori drikke.

Hvis bare begynner å trene eller har noen medisinsk tilstand, sjekk med legen din først. Sjekk med legen din hvis du føler deg uvel etter eller under en treningsøkt. Ikke trening uten tilsyn hvis du mottar fysioterapi eller utvinne fra skade.