Digidexo.com

Hvordan å spise ute Mens på Ornish Diet

Ornish Diet er basert på premisset om at mindre enn 10 prosent av kaloriene komme fra fett. Du trenger ikke å telle kalorier eller fett gram. Du skal spise flere små måltider i løpet av dagen fordi du vil føle deg sulten oftere. Det er mulig å bo på Ornish Diet mens de spiser ute, men det er vanskelig. Følg disse trinnene for å hjelpe deg å spise ute mens du er på Ornish Diet.

Hvordan å spise ute Mens på Ornish Diet

Velg restauranter med et utvalg av vegetariske elementer på menyen. Dette vil gjøre valgene enklere.

Vit at du kan spise ubegrenset bønner og belgfrukter, grønnsaker, frukt og korn. Du kan også spise fett-fri meieriprodukter i moderate mengder. Kjøtt, oljer, nøtter, sukker og alkohol er blant de matvarer du må unngå.

Se etter matvarer som faller innenfor Ornish diett restriksjoner. Du kan spise ikke-fete meieriprodukter som melk og ost med måte. Du trenger for å unngå olje, smør eller margarin skjønt, så det er viktig å vite nøyaktig hvordan maten tilberedes.

Fortell serveren hva dine spise spesifikasjoner. De kan ha forslag til hva som er hensiktsmessig eller hva kokken er i stand til å lage.

Vis en lommebok kort til serveren din når du spiser ute. Dr. Ornish gir folk som går på hans retreats en lommebok-kort for å vise kokken. Det forklarer at du ikke kan spise animalske produkter, tilsatt fett eller koffein.