Digidexo.com

Night Vekttap tips

Selv om det er nesten umulig å miste en betydelig mengde vekt over natten, er det mulig å endre kosthold og livsstil nok til å oppmuntre raske vekttap. Vurdere følgende tips og du vil oppleve det som synes som overnatter vekttap.

Øk fiber inntaket

Kort sagt, gjør fiber du føler deg mett raskere. Derfor vil øke mengden av fiber i kosten hjelpe deg å unngå overspising. Fiber vil også hjelpe deg å fordøye matvarer mer effektivt og i sin tur vil sikre at du fortsetter å føle deg mett og har et høyere nivå av energi for en lengre periode.

Workout Tidlig om morgenen

Kroppen din vil bruke en av to ting for energi: karbohydrater eller fett. Når du våkner opp om morgenen, etter å ha ennå ikke spist, vil kroppen din ikke har noen karbohydrater igjen å bruke som drivstoff til treningen. Kroppen din vil i stedet bruke lagret fett til energi treningen. Sørg for at du trene før du spiser. Hvis du må spise, må du vente minst en time før du prøver å trene - ellers magen (som trenger blod for fordøyelsen) og muskler (som trenger blodsirkulasjonen skal fungere skikkelig) vil være å kjempe milten for blodtilførsel. Musklene vil miste kampen, forårsaker ubehagelig kramper.

Spis frokost

Folk prøver å gå ned i vekt har en tendens til å hoppe over frokosten. Problemet er at å spise frokost bidrar til å hoppe-start stoffskiftet, noe som gjør det lett for kroppen å forbrenne fett hele dagen. Det andre problemet er at jo lenger du går uten å spise mer kroppen din begynner å frykte sult. Når du endelig spise kroppen din vil lagre overflødig fett i reserve i påvente av neste gang den har å gå uten mat.

Unngå Soda

Alle som prøver å gå ned i vekt bør umiddelbart fjerne brus fra sin daglige rutine. Selv diett brus, med null kalorier, kan føre til vektøkning fordi de kunstige søtstoffer føre til at du begjærer andre søte matvarer. En person som erstatter brus med vann kan miste opptil to pounds en uke fra denne ene handlingen alene.

Spis mindre måltider

Hvis du spiser 5-6 små måltider per dag i stedet for tre store de vil du øke kroppens stoffskifte. Dine mindre måltider bør være mer fokusert - ett protein måltid, en karbohydratrikt måltid, en grønnsak måltid. Fordi disse måltidene er mindre og mer fokusert kroppen din vil ha en enklere tid å fordøye maten og kortere tid mellom måltidene vil holde stoffskiftet faller så mye.