Digidexo.com

Effektiv Fibromyalgi Behandling

Fibromyalgi, en vanlig kronisk smertelidelse, fører fysisk, psykisk og sosialt ubehag for lider. Legene kaller fibromyalgi et syndrom fordi det ikke har noen bestemt årsak, men inkluderer flere skilt, syndromer og medisinske problemer. The National Fibromyalgi Association sier at denne medisinske tilstanden forårsaker smerter over hele kroppen, ømme punkter, magesmerter, tretthet, søvnproblemer og forstyrrelser med daglige aktiviteter. Studier tyder på at genetisk, skade eller andre traumer til kroppen kan utløse fibromyalgi. Når denne tilstanden er diagnostisert, inkluderer effektiv fibromyalgi behandling medisinsk intervensjon, livsstilsendringer og psykologisk støtte.

Snakk med helsepersonell om smertebehandling medisiner

En effektiv fibromyalgi behandling alternativet består av å snakke med helsepersonell om den rette medisinen for smertebehandling. The Food and Drug Administration godkjenner bruk av Lyrica, Cymbalta og Savella som fibromyalgi smertestillende midler. The National Fibromyalgi Association sier at helsepersonell behandle pasienter med medisiner som ikke-narkotiske smertestillende midler, lavdose antidepressiva og lidokain injeksjoner for lokalisert smerte eller ømme punkter. Pasienter og deres helsepersonell samarbeider om å finne de riktige medisiner for smertebehandling.

Få nok søvn

En livsstilsendring som effektivt behandler fibromyalgi smerte er å få nok søvn om natten. Dette reduserer tretthet assosiert med denne tilstanden og hjelper lider oppnå sine daglige aktiviteter. For en god natts søvn, skape et fredelig miljø på soverommet for eksempel å fjerne tv og andre distraksjoner som vekkerklokker med blinkende tall, justere temperatur og kjøpe en støttende madrass. Unngå å spise tunge måltider, koffein, sukker og alkohol før du går til sengs og prøve å gå til sengs på samme tid hver kveld. Adopter en avspenningsteknikk å slå seg ned før sengetid. The National Fibromyalgi Association sier at, om nødvendig, spør legene for et mildt beroligende.

Tren regelmessig

NFA sier at regelmessig trening effektivt behandler fibromyalgi. Pasienter trenger ikke å gjøre en anstrengende trening diett for å få resultater. Lett aerobic, vanngymnastikk, yoga, pilates, turgåing og stretching bidrar til å lindre smerte og redusere muskelstivhet. Lett trening hjelper også fibromyalgi lider sove bedre om natten. The Mayo Clinic har en øvelse DVD spesielt utviklet for personer med fibromyalgi, og mange treningssentre ansette personlige trenere sertifisert til å jobbe med mennesker som lider av fibromyalgi og andre forhold som forårsaker smerte.

Søk støtte og / eller Professional Therapy

Fibromyalgi forårsaker følelsesmessig og psykisk smerte sammen med fysiske problemer, så en viktig del av en effektiv fibromyalgi behandling plan er å skape et støttenettverk. NFA sier folk med fibromyalgi bør utvikle en støttegruppe av venner og familiemedlemmer til å hjelpe dem å håndtere sine smerter. Hvis familiemedlemmer er ikke støttende, finne en støtte gruppe i samfunnet eller på nettet. Helsepersonell er gode kilder til programmer for å hjelpe folk med fibromyalgi.

Utnytte alternative behandlinger

Personer med fibromyalgi kan dra nytte av alternative Fibromyalgi behandling alternativer for å redusere smerte. Effektive behandlinger inkluderer fysioterapi, massasje, akupunktur, akupressur, varmt og kaldt, kognitiv terapi, biofeedback, urter og kosttilskudd, aromaterapi, og kiropraktikk eller osteopatisk manipuleringer. De bør snakke med helsepersonell om eventuelle alternative behandlinger.