Digidexo.com

Beste måtene å miste Belly Fat for kvinner

Beste måtene å miste Belly Fat for kvinner


Belly fett er sta, men det er ikke umulig å bli kvitt. Det tar en full satsing på riktig kosthold og trening, men du kan bli overrasket om hvilke typer mat som faktisk kan hjelpe deg å få en flat mage. Når du er klar over den spesielle hormonelle forandringer kvinner går gjennom, kan du være i stand til å føre en mer vellykket krig på jiggle i midten.

Progesteron

Kvinner ri en hormonell berg-og dalbane hver måned, og en uke før mensen, progesteron nivåer peak. Ikke bare gjør dette rotet med humøret, forteller også det kroppen din til å begynne å lagre væsker i midsection i forberedelse til reproduksjon. Når menstruasjonen starter, er disse væskene ikke lenger lagret siden de ikke er nødvendig for å støtte en graviditet. Dette kan gi inntrykk av en større mage i en uke, men du kan oppmuntre de væsker for å få bevegelse ved å være aktiv og holde et tett øye med hva du spiser, siden disse hormonene gjør også at du føler deg mer sulten.

Spise riktig

Studier viser at hele korn og enumettet fettsyrer (MUFAs) kan hjelpe slankere miste så mye som dobbelt så mye magefett enn Kosten som ikke inkluderer dem. The fiber i hele korn hjelper deg til å føle deg mett lenger, staving av sult og cravings. Og MUFAs har vist seg å målrette magefett og samtidig senke kolesterolet. Se etter hele korn i frokostblandinger, brød, quinoa og ris, og MUFAs i avokado, olivenolje, nøtter, og til og med mørk sjokolade.

Trening

Å miste fett overalt på kroppen kan være sped opp ved å brenne kalorier og bygge muskler gjennom en øvelse rutine. Aktiviteter som løping eller hoppe tau forbrenner mest kalorier, men det er også viktig å innlemme muskel-building øvelser som vektløfting eller styrketrening. Jo mer muskler du har, jo flere kalorier vil du forbrenne. Dette i hovedsak resulterer i en høyere metabolisme, som vil tillate deg å begynne å brenne flere kalorier og trimming opp midjen din.