Digidexo.com

Om Quick Vekttap

Raskt vekttap er et løfte fremmes av mange slankeprodukter og dietter for å lokke kunder til å prøve sine produkter. Raske vekttap planer er ofte referert til som kjepphest dietter og kan innebære dramatisk endre spisevaner for å slippe vekten raskt. Siden organisasjoner som American Heart Association anbefaler ikke disse typer dietter, er det best å unngå raske vekttap planer og stole på sunnere matvaner i stedet.

Typer

Det finnes tusenvis av raske vekttap planer som markedsfører seg til forbrukere. Selv om de lover at brukerne vil slippe vekt raskt, er deres krav vanligvis ikke underbygd av organisasjoner som FDA. Noen eksempler på raske vekttap planer er kål suppe Diet, Chicken Soup Diet, grapefrukt Diet og Master Cleanse. Diett kosttilskudd som lover raske vekttap inkluderer Trim Spa, LipoSeduction, Stacker og Zantrex tre.

Funksjoner

De fleste raske vekttap dietter stole på dieter å spise en enkel mat for en viss periode av tid for å slippe pounds raskt. For eksempel innebærer kål suppe Diet forbruker kål suppe som din viktigste måltid for en syv dagers periode. For å dempe sult, vil mange av disse diettene anbefaler at du spiser store mengder vann. I noen tilfeller, blir visse frukter og grønnsaker tillates under dietten.

Funksjon

Raske vekttap piller vil ofte bære påstander om at ingrediensene øke antall kalorier forbrent, undertrykker appetitten og blokkerer kroppen fra absorbere fett. De fleste av disse påstandene har ikke blitt evaluert av FDA og en 2006-rapport fra Mayo Clinic trykt i en desember 2007 spesiell rapport fra Consumer Search viste at visse ingredienser i kosttilskudd kan føre til alvorlige bivirkninger, som for eksempel akutt leverskade.

Betraktninger

Raske vekttap planer vanligvis frata dieter av viktige vitaminer og mineraler. Leger vil anbefale et mer balansert kosthold for å gå ned i vekt mens du fortsatt får nok næringsstoffer. En lege kan ikke anbefale en bestemt diett for å gå ned i vekt, men i stedet oppfordre deg til å spise frukt, grønnsaker, hele korn, magre meieriprodukter og magert kjøtt samt starte en øvelse plan.

Advarsel

Konsultere legen din før du bestemmer deg for å prøve et raskt vekttap diett eller supplement. Mange kosttilskudd kan ha uønskede virkninger på en person, spesielt hvis han lider av en pre-eksisterende medisinsk tilstand. Unngå raske vekttap planer hvis du lider av hjerteproblemer, skjoldbrusk problemer eller diabetes.