Digidexo.com

Colonic vanning & Detoxifying

Colonic vanning & Detoxifying


Colonic vanning og avgiftende er prosessen med å spyle hele tykktarmen med vann for å fjerne urenheter. Disse giftstoffene samle seg i tarmen over tid og kan inneholde antibiotika, kjemikalier, luft-forurensning forurensninger og til og med skadelige parasitter. Hvis venstre ubehandlet, kan en overdoser av disse skadelige giftstoffer forårsake alvorlige sykdommer og føre til en tidlig død. Spyleprosessen er også kjent som kolon terapi eller en colonic.

Prosessen med colonic vanning

Kolon vanning er vanligvis utført av en lisensiert kolon terapeut. Selv om hjemme enheter er tilgjengelig, de vanligvis ikke inneholder nok vann til å skylle hele tykktarmen eller tykktarmen. En pasient ligger vanligvis på et bord og setter inn en spekulum eller rør inn i hennes rektum. Kolon terapeut vil da slå på vann (renset) og starte prosessen med vanning. Temperaturen i vannet kan variere fra de nedre 90-til ca 104 grader F. Hver sesjon kjører omtrent 40 eller 45 minutter. I løpet av denne tiden, kan opp til 30 liter vann passere gjennom den oppadgående, transverse og nedadgående deler av tykktarmen. Pasienten holder vannet i så lenge han kan, så fordriver det i et fat. Bassenget drenerer vanligvis inn i en gjennomsiktig tube der en fluorescerende lys fremhever ulike avfall. Toksiner er vanligvis gulaktig i fargen, mens gjær, en annen potensiell kilde til giftstoffer, er hvit. Pasienten rapporterer vanligvis hva hun ser på slutten av økten.

Anbefalt hyppighet og varighet av behandling

Hyppigheten av behandlingen er betinget av en pasients tilstand. Mer alvorlig syke pasienter kan gå gjennom flere behandlinger i uken i mange måneder. De fleste starter med en behandling en gang i uken eller så, og stoppe etter seks til åtte uker. De kan gjenta denne behandlingen hver så ofte som et forebyggende tiltak.

Fordeler

I en februar 2009 artikkel lagt ut på Australias Couriermail.com, rapporterte forsker Kristina Gatt at colonic vanning kan behandle en rekke problemer ", inkludert forstoppelse, diaré, irritabel tarmsyndrom, kronisk utmattelsessyndrom, depresjon, ryggsmerter, hodepine, hudsykdommer, oppblåsthet og luft i magen, fordøyelsesproblemer og candida. "

Candidiasis, en overproduksjon av sopp i tarmen, sies å være den ledende årsaken til de fleste autoimmune sykdommer, som for eksempel fibromyalgi, flere kjemiske følelser og Crohns sykdom. Colonic vanning kan brukes til å tømme kroppen for denne skadelige gjær og reparere det som er kjent som "lekk tarm syndrom." Denne perforering av tykktarmen, som er forårsaket av gjær angrep, er rapportert å være hovedårsaken giftige oppbygging i kroppen. Colonics kan også bidra til å gjenopprette vitale næringsopptak gjennom tarmen, som tidligere hindret av en påvirket kolon. Mer dagligdagse fordeler inkluderer vekttap og en gjenopprettelse av energi.

Likevel mens det er mange talsmenn for colonic vanning, mainstream medisinske fagfolk er ennå ikke klar til å vedta det som en levedyktig behandling. Mange leger føler at denne type behandling kan forstyrre den naturlige balansen av elektrolytter i kroppen. De hevder også at feilaktig innsetting kan føre til en lavere tarmperforasjon, noe som kan føre til ytterligere problemer.

Tvert imot, rapporterer mange kronisk syke pasienter føler seg bedre etter lang tids behandling. Noen opplever en betydelig reduksjon av symptomer. Ofte er disse pasienter som har multippel sklerose, kreft og andre alvorlige sykdommer. Noen av dem slår til colonic vanning som en siste utvei.