Digidexo.com

Den beste dietten plan for Acid Reflux Påvirker den Throat

Acid reflux påvirker halsen - kalt gastroøsofageal refluks, eller GERD - årsaker lider å oppleve en brennende følelse, brystsmerter, oppkast, hes hals, og selv hoster. De som tåle syre reflux natt etter natt ofte behandle denne miserable tilstand med anti-syrer. Men langvarig bruk av disse pillene kan føre til helseproblemer; permanent redusere symptomer gjennom livsstilsendringer initierer en mer varig effekt.

Mat Journal

En svekkelse av fliken mellom magesekken og i spiserøret, ikke er en overproduksjon av magesyre, fører til syre tilbakeløp. Dette betyr at å spise sure matvarer vil ikke føre til syre refluks. Men matvarer som kaffe, te, alkohol, tomater, sitrus og krydret elementer inflame en allerede irritert spiserøret. Hver persons reaksjon er forskjellig, så holde en food journal og merk mattilbudet under et måltid. Så, innen to timer, skrive ned noen syre-reflux symptomer. Observer mønsteret (e) for å finne ut hvilke matvarer for å unngå.

Matvaner

Hold deg unna høy-fett matvarer, særlig fast food, fordi disse svekke LES, la mer syre i spiserøret. De kan også være i magen lengre, øker varigheten av symptomene. Plukk måltid elementer som er høy i karbohydrater, som ris, brød og pasta, fordi de opptar syre.

Men dette vil ikke ikke behandle roten av problemet. Når redusere acid reflux symptomer, hva du spiser er ikke så viktig som når og hvordan du spiser det. Ikke spis rett før trening eller sengetid. Har middag minst to til tre timer før du går til sengs, spiser bare en liten snack om nødvendig. Bli sittende oppreist mens du spiser og i minst 45 minutter etterpå. Snack i løpet av dagen, spise små, hyppige måltider, og alltid unngå overspising.

Andre teknikker

Fordi tyngdekraften virker mot acid reflux symptomer, kan du bruke en ekstra pute om natten for å støtte opp hodet ved 6 til 8 inches. Slutte å røyke, da røyking svekker LES, og jo svakere klaff, jo mer syre det gir opp. Holde seg frisk og opprettholde en normal vekt, fordi overvektige mennesker har en høyere risiko for GERD.