Digidexo.com

Botemidler for Oppblåsthet under overgangsalder

Flertallet av kvinner i overgangsalderen opplever vannretensjon. Dette er forårsaket av en reduksjon i progesteron. Starter i perimenopause, begynner kroppen å redusere sin produksjon av østrogen, progesteron og testosteron. Kvinner kan bekjempe oppblåsthet ved å gjøre endringer i livsstil, som omfatter visse matvarer i kostholdet og drikker nok vann.

Livsstilsendringer

Fritt faktisk senker nivået av østrogen som kroppen produserer. Selv vanskelig, er det sterkt anbefalt å slutte for å lindre vektøkning og oppblåsthet. Når kroppen stopper eggløsning, trenger eggstokkene ikke produserer det samme nivået av østrogen. Dette fører til at kroppen for å prøve å finne et østrogen i fettceller, som det kan produsere. For å ha tilstrekkelig østrogen, til kroppen faktisk vil begynne å konvertere flere kalorier til fett prøve for å produsere den samme mengde premenopausal. Kvinner bør spise fem små måltider om dagen for å holde stoffskiftet fra bremse ned. Når mange kvinner begynner å ha vektøkning i overgangsalderen, de utsette seg for krasje dietter. Disse dietter vanligvis promotere spise en liten mengde av karbohydrater. Men så snart en kvinner begynner å spise noen karbohydrater de vil få vann vekt. De kan få det meste av sine karbohydrater fra hele korn. Mat som hele korn pasta, grovbrød, linfrø og brun ris er svært nyttig for å unngå oppblåsthet.

Salt

Du ville bli overrasket over hvor mye salt i bearbeidet mat. De fleste mennesker spiser over sin anbefalte salt kvote. Salt er i hermetikk, fast food, frossen mat, snacks og sauser. Avstå fra å spise tilberedt mat. Kjøkken, for eksempel japansk, kinesisk, italiensk, indisk og meksikansk har mye natrium. Kvinner bør spise en diett av rå frukt og grønnsaker. I tillegg bør de ikke salt maten. Det er krydder på matbutikken som er salt-free. Mest forberedt krydder som taco krydder, Cajun krydder og dressing mikser har for mye salt i dem. Sauser, som soya saus, ketchup og ranch dressing, er fylt til randen med natrium.

Gassy Foods

Kutte ut gassy matvarer vil bidra til å lindre oppblåsthet. Intern gassen kommer fra matvarer, for eksempel brokkoli, blomkål, rosenkål, ost, kål og belgfrukter. Mange kan fortelle forskjellen bare etter noen få minutter for å spise disse matvarene fordi buksene blitt strammere og de føler seg ekstremt full. På den annen side, bananer, peanøttsmør og druer faktisk redusere gass og fremme fordøyelsen. På samme måte kan kvinner ta en gass over-the-counter redusere pille som Gas X etter inntak av en gassy mat. Også kvinner bør drikke minst 12 8 oz. glass vann om dagen for å skylle ut overflødig vann og giftstoffer. Menstruasjons oppblåsthet behøver ikke å forårsake smerte. Ved å gjøre de anbefalte endringene, vil kvinner føler at deres gamle selv igjen.