Digidexo.com

Hva er PPA i medisin?

Hva er PPA i medisin?


PPA står for Partnerskap for Prescription Assistance, som er en gruppe av helsepersonell, legemiddelfirmaer, interessegrupper og grupper i samfunnet som har bundet sammen for å hjelpe pasienter som kan eller ikke kan ha reseptbelagte stoffet planer finne programmer som vil hjelpe dem med å få gratis eller rimelig reseptbelagte medisiner.

Funksjon

Ifølge PPARx.org, tilbyr PPA tilgang til mer enn 475 offentlige og private tilbud, inkludert farmasøytiske selskaper. Det bringer også sammen leger, pasientinteresseorganisasjoner og foreninger for å sikre lav inntekt eller uforsikrede mennesker kan få mer enn 2500 merkenavn og generiske legemidler for gratis eller nær gratis. Noen av gruppene som er involvert med PPA er American Cancer Society, American College of Emergency Physicians, Urban League, Association of Chain Drug Stores, United Way og American Academy of Family Physicians.

Leger

Helsepersonell som leger, sykepleiere og andre kan logge inn på PPA nettsted for å finne informasjon om programmer tilgjengelig for sine pasienter for å riktig varsle og utdanne om de potensielle fordelene Partnerskap for Prescription hjelp. Pasienter kan deretter delta i programmet som passer best til deres behov. Ifølge PPARx.org, mer enn 40 programmer spesialister på de behov og behandling av barn

Programmer

PPA fungerer med Medicare, Medicaid, Barnas Health Insurance Program, mange gratis / rimelige helseklinikker over hele landet og andre organisasjoner. Potensielle pasienter rådes til å ringe gratis nummer, 1-888-4PPA-NOW (1-888-477-2669) for informasjon om lokale programmer som de kan være kvalifisert. På ringer du vil bli bedt om din alder, beliggenhet, årlig inntekt, antall personer i husholdningen, narkotika du nå ta og navnet på din forsikring leverandør, hvis du har en. Du kan også fylle ut et skjema på nettet.

Kvalifikasjon

Hvert program som er tilknyttet PPA har sine egne kvalifikasjonskrav. Kriteriene for valgbarhet kan innebære inntekt, husholdningsstørrelse, statsborgerskap og veterans'-nytte-status. Det er mulig å være kvalifisert til å motta fordeler for visse medisiner, men ikke andre, avhengig av programmets retningslinjer, som kan inkludere bosted, alder og nåværende resept dekning.

Narkotika

Det er over 90 farmasøytiske selskaper som er involvert med PPA programmer tilby medisiner for gratis eller nesten gratis hvis du oppfyller kriteriene. Etter narkotika er kjøpt de vil enten bli sendt til legekontoret eller hjemme. Det er mulig å få et rabattkort fra visse programmer for å få gratis eller nesten-gratis medisiner fra et apotek.