Digidexo.com

Strategier for å overkomme depresjon

Depresjon er en kronisk sykdom, og mennesker som lever med alvorlig depresjon generelt behov for å søke medisinsk behandling for å håndtere sine symptomer og gjenoppta et normalt liv. Det er mange måter å takle depresjon. Og mens medisiner er ofte foreskrevet for å hjelpe mennesker som lever med depresjon, kan lider ansette andre strategier for å bidra til å håndtere deres tilstand.

Medisiner

Noen symptomer på depresjon inkluderer tristhet, tap av interesse for aktiviteter, tretthet, irritabilitet, rastløshet og vekttap. Depresjon kan variere fra mild til alvorlig, og leger base-behandling på alvorlighetsgraden av tilstanden. Ofte, folk som lever med depresjon krever medisinering. Antidepressiva er trygge, og de er ofte anbefalt å behandle depresjon og balanse stemninger. Disse inkluderer selektive serotonin reopptakshemmere, trisykliske og MAO-hemmere. Dessverre, resultatene er ikke alltid umiddelbart, og det kan ta opptil 12 uker å merke virkningene av medisinen.

Psykoterapi

Snakker med en terapeut er en annen vanlig og effektiv behandling for depresjon. Medisiner uplift stemninger og behandle depresjon. Men har de ikke forholde seg til den underliggende årsaken til thedepression. Å avdekke roten av depresjon og behandle tilstanden uten medisiner, mennesker som lever med depresjon burde vurdere rådgivning eller terapi. Formålet med behandlingen er å utforske problemer og følelser, og forhåpentligvis, å finne en løsning. Terapeuter hjelpe pasienter gjenkjenne situasjoner som krever at på depresjon og lære mestring, som kan avverge et angrep av depresjon.

Hjem Rettsmidler

Sammen med tradisjonelle strategier, for eksempel medisinering og terapi, er flere hjem rettsmidler vist seg å bidra til å balansere stemninger og behandle depresjon symptomer. Å være aktiv er en viktig middel for depresjon. Gjennom regelmessig mosjon eller spille sport, utgivelser hjernen hjernen kjemikalier som er avgjørende for å glede --- dopamin og serotonin. For å overvinne depresjon og forbedre kroppen din, sette av minst 30 minutter hver dag til trening. Unngå ulovlige rusmidler og alkohol kan også forbedre symptomer på depresjon. Og å ta omega-3 og vitamin B-tilskudd sammen med medisiner kan få fart på utvinningen. Snakk med en lege før kombinere kosttilskudd og reseptbelagte legemidler.