Digidexo.com

Herbal Astma behandling

Det er mange gjør-det-selv urte astma behandlinger som er enkle og svært effektive. Astma er en sykdom som påvirker lungene og regnes som en betennelsestilstand. Personer med astma opplever ofte symptomer som tungpustethet, kronisk hoste og store pustevansker. Behandlinger kan variere fra inhalasjoner av damper til å drikke te og tar urte kosttilskudd.

Noen behandlingstilbud

Urte rettsmidler for behandling av astma er generelt ansett som trygt, og har vært brukt i lang tid. Vanligvis brukes for behandling av astma er det urter Echinacea, kamille, eukalyptus og gummien anlegget.

Å behandle astma hjelp eucalyptus essensielle oljen, bland ett femtinitti dråper eucalyptus olje i en teskje med en transportør olje som søt mandelolje. Sett noen dråper på et lommetørkle og inhalerer etter behov. Andre carrier oljer du kan bruke er solsikke og hvetekim.

Kamille og Echinacea

Å behandle astmasymptomer, bratt noen tørket kamille blomster i kokende vann i 10 minutter, sil og drikke te. Kamille er beroligende og vil bidra til å slappe av luftveiene i lungene. Det fungerer også som et antihistamin.

Echinacea er mye brukt for mange luftveisproblemer inkludert brystet lunger, allergi, overflødig slim og infeksjoner. Echinacea kosttilskudd er lett tilgjengelig på din lokale helsekost markedet eller stoff butikken. Ta supplement henhold til etiketten instruksjoner for lindring av astma symptomer.

Eucalyptus, Gum Plant, Sage, timian og ingefær

De tørkede blader og blomster av gummien anlegget kan brukes til å gjøre en infusjon. Bratt en teskje i en kopp kokende vann i 10 minutter. Ta en teskje to ganger om dagen for å lindre symptomer på astma.

De essensielle oljer av salvie og timian kan brukes som sniffestoffer. Enkelt sagt noen dråper enten urt i et lommetørkle eller bomullsdott og inhalerer dampen etter behov. De essensielle oljer av timian og salvie kan også plasseres i en ulmende gryte i ditt hjem for å avgi beroligende damper.

Eukalyptus eterisk olje kan blandes med en base carrier olje som søt mandelolje og masseres inn i brystet. Den kan også brukes i en fordamper for å gi beroligende fuktige damper for astma utsatt person. På samme måte, prøve å legge noen dråper eucalyptus eterisk olje i et lommetørkle eller bomullsdott og inhalerer dypt for å avlaste lunger.

Lag en hjemmelaget ingefær-te for å lindre symptomer på astma. Legg en teskje malt ingefær i to kopper kokende vann og bratt i 10 minutter. Sil og drikke for lettelse. Ingefær har antibakterielle egenskaper og hjelper til å bekjempe infeksjoner og rydder lungene av overflødig slim.