Digidexo.com

Om Organic Baby Formula

Forbrukerne er å snu til økologiske produkter på jakt etter mat som er fri for kjemikalier og andre potensielt skadelige giftstoffer. Organisk baby formel er en av de produktene som foreldre er å snu til når amming er ikke et alternativ. Men ikke alle organiske baby formler er de samme, og å lese og sammenligne ernæring etiketten på bokser anbefales før forandringen.

Betydning

Organisk baby formler er et alternativ til vanlige baby formler på markedet. I motsetning til tradisjonelle formelen, er ingrediensene i organisk formel sertifisert til å være fri for mange kjemikalier som kan være skadelig for en babyens helse. Velge økologisk fordeler også miljøet ved å hjelpe økologiske bønder og meierier redusere bruken av plantevernmidler, ugressmidler og antibiotika.

Funksjon

Organisk baby formel, som tradisjonelle formelen, blir brukt til å levere komplette ernæringsmessige behovene til spedbarn og småbarn. For de som ikke kan eller velger å ikke amme, kan organisk formel være en trygg og trøstende valg å ernære et barn, som ingredienser som brukes er naturlig og ikke syntetisk. Mange foreldre bruker organisk formel enten i forbindelse med amming eller i stedet for det, som formel ligner morsmelk ved å bevise de næringsstoffene et barn trenger.

Betraktninger

Mens amming er generelt ansett for å være den beste måten å mate en baby, er organisk formel et levedyktig alternativ. Ved å velge økologisk, kan foreldre være trygg de er fôring deres baby den reneste av ingredienser og lindre bekymring kjente giftstoffer. Forbrukerne bør se etter FDA Organic merking på pakken, som sikrer at produktet er laget med et minimum av 95 prosent økologiske ingredienser.

Misforståelse

Ikke alle organiske baby formler er skapt like. For å finne ut hvilken som er riktig, lese all informasjon etiketten, med særlig vekt på fettsyreinnhold, spesielt lagt DHA og ARA, for å være sikker på at disse kommer fra organiske kilder også. Ser også på emballasjen til produktet, som pakken kan lekke BPA (bisfenol-A) inn i pulver eller flytende. Mange organiske formel produsenter bytter til alle stålbokser for å minimere BPA beløp.

Fordeler

Organisk baby formel tilbyr et barn en diett fri for vekst hormoner, antibiotika og andre kjemiske bestanddeler som kan finnes i noen tradisjonelle resepter. Som maten barnet spiser som han blir eldre, organiske valg i barndom gi ham et forsprang på et liv i optimal ernæring med tryggere, mer naturlig mat.