Digidexo.com

Hvordan bruke et digitalt termometer på en pjokk

Tar en pjokk temperatur kan være en svært utfordrende oppgave. Ofte ganger, omsorgspersoner velger å ta et barns temperatur rektalt; Imidlertid bør en smårolling temperatur skal tas oralt eller under armen med et digitalt termometer. Øre termometre kan også brukes; men de kan være vanskelig å bruke med hell. Den vanligste fremgangsmåte for å ta en smårolling temperatur er under armen (aksillær temperatur) med et digitalt termometer og at den fremgangsmåten som vil bli omtalt her.

Hvordan bruke et digitalt termometer på en pjokk

•  Ta av pjokk skjorte eller andre klær som er over midjen. Klær kan komme i veien av termometeret og føre til at lesing å være feil.

Sett pjokk i fanget i en komfortabel stilling.

Gi pjokk noe interessant å distrahere ham under prosessen. En favoritt bok eller leketøy vil være nyttig.

Sett enden av termometeret under barnas arm i armhulen området. Pass på at termometeret ikke kommer ut på den andre siden av den pjokk armhulen.

Trykk på knappen for å slå på det digitale termometeret og hold det på plass til termometeret piper for å indikere at den er ferdig.

Hold barnas arm ned slik at termometeret er fullt berøre begge sider av barnas armhulen. Hvis termometeret ikke er innenfor full kontakt med barnas hud, kan lesing være feil.

Les displayet. Ofte vil leger anbefaler at du legger en grad til en aksillær temperatur for å få et mer nøyaktig resultat.

Hint

  • Vent til barnet er 4 til 5 år før du prøver å ta en muntlig temperatur. Hvis pjokk er lite samarbeidsvillig mens våken, ta den pjokk temperatur mens hun sover.