Digidexo.com

Mat Krydder for diabetikere

Diabetes kan være en farlig tilstand hvis du ikke opprettholde et godt kosthold. Holde sukker nivåer i sjakk er viktig for å unngå helseproblemer. Likeledes, karbohydrater er dårlig for diabetikere fordi karbohydrater blir til sukker og til slutt fett. Dette kan føre til hyperglykemi (høyt blodsukker), som igjen kan føre til uklart syn, ekstrem tørste og sult. Forbruker for mye salt (natrium) kan føre til væskeansamlinger og kan føre til høyt blodtrykk, som kan være en komplikasjon for en diabetiker.

Enten sine lav-salt tilsetningsstoffer eller en smakfull erstatning, er det noen smak alternativer for å gjøre maten din mer velsmakende. Også vurdere å plukke noe fra hagen din hage.

Fersk basilikum

Velg denne krydder for ulike italienske og kyllingretter. Basil inneholder ikke fett og ingen karbohydrater. Å være lav i kalorier og natrium, er dette et naturlig krydder for diabetiker-minded måltider.

En oppskrift er tomat-basilikum rotini. Bruk en spiseskje basilikum sammen med en pakke med rotini, 1 ss olivenolje, 2 kopper av plommetomater, en halvkilo kylling og 11/4 kopper pasta saus. Cook pasta og avløp. Kombiner basilikum, saus, olivenolje og kylling. Legg pasta og kaste. Serveres varm.

Hvitløk Pepper

Hvitløk pepper inneholder ikke fett og ingen karbohydrater, og er lav i kalorier. Det er en god additiv for forskjellige salater og hovedretter. Dette pepper kan også være bra for blodsirkulasjonen, i tillegg til å smake godt.

En oppskrift er hvitløk lima-bønnesuppe. Ved hjelp av en klype hvitløkspepper med 10 store hvitløksfedd, 2 kopper løk, 1 ts kajennepepper, 34 oz. Lima bønner, tre kopper lav-natrium kjøttkraft, 1 ts timian, en klype salt og 1/2 kopp fettfri halvt om halvt. Over middels varme, legg en matlaging-spray-belagt potten. Fres løk, paprika og hvitløk i 10 minutter i en egen pott. Rør inn bønner, timian og buljong og kok opp. Mos løk, rød paprika, hvitløk og halvparten og en halv, og legge til suppe. Sett lokk på gryten, lavere varme og la det småkoke i fem minutter. Dryss med hvitløk pepper og salt. En porsjon har bare 4 gram sukker og 220 kalorier.

Lawry Krydret Salt

Lawrys er bra for diabetikere fordi det også har noe fett og er lav i kalorier og karbohydrater. Selv om det er et salt, hvis du spiser det i moderate mengder vil det være verdt, så det gjør dine matvarer tastier. Smake maten før du salt den; kan du liker smaken uten tilsetningsstoff.

Lawrys Salt-Free 17 er et annet alternativ. Det er hva navnet tilsier: salt-free. Det er også fullpakket med en blanding av 17 urter og krydder, inkludert: oregano, sort pepper, basilikum, salvie, dill og paprika.

Besøk www.lawrys.com for noen oppskrift ideer ved hjelp av disse lav-fett, lav-kalori krydder.

Mrs. Dash Original Blend

Mrs. Dash er et godt krydder for diabetikere fordi det har ingen salt og ingen MSG (mononatriumglutamat), en saltforbindelse som regnes som bra for deg.

Mrs. Dash kan brukes på en rekke matvarer, inkludert kylling, fisk og biff. Du kan også legge til Mrs. Dash til dine favoritt supper eller salat.

En Mrs. Dash oppskrift som har bare 400 kalorier og er svært lav i fett er grillet kylling. Som du grille kylling, legger Mrs. Dash. Også plassere hakkede løk og fersken stykker for ekstra smak. Besøk www.mrsdash.com for hele oppskriften.

Peppermynte

Peppermynte er en god tilsetningsstoff til diabetiker oppskrifter. Med bare 0,1 gram sukker i hver porsjon, er det et sunt og smaktilsetningsmiddel.

En oppskrift som kan oppfylle ikke overskride sukker grensen er sjokolade peppermynte cookies. Oppskriften inneholder en kopp margarin (2 pinner), en teskje av peppermynte, 3 kopper hvetemel, 1/2 kopp eggehviter ved romtemperatur, 11/3 kopper sukker, 2 ts bakepulver og 1/4 ts salt. Bland margarin og sukker på middels hastighet til eggedosis. Legg peppermynte, andre smakstilsetninger og eggehviter, og bland på middels hastighet i ett minutt. Rør kakao, bakepulver, mel og salt sammen. Cover og kjøle over natten. Returner deigen til romtemperatur og rulle på melet bord. Kutt på 21/2-tommers runder og legg dem på en belagt cookie ark. Stek ved 350 grader i 10 til 12 minutter. Heftig og tjene.