Digidexo.com

Spesiell diett for leddgikt

Leddgikt er en smertefull tilstand der leddene dine blir betent og mister mobilitet og styrke. Det er to skole med tanke om leddgikt og om sine symptomer kan bli hjulpet av endring i kostholdet. Mens mange leddgikt lider tror det kan være, er det lite empirisk bevis for å støtte sin tro. Husk at kosthold modifikasjoner som er oppført her er en del av et sunt kosthold, og bør ikke ha noen negativ innvirkning.

Diett for å gå ned i vekt

Overvekt kan legge uønsket stress på leddene gjør selv en enkel aktivitet som å gå veldig smertefullt. Ved å senke vekten din, er du redusere belastningen på leddene, og dermed redusere effekten av leddgikt.
For å gå ned i vekt, bør du øke inntaket av fiber. Dette oppnås best gjennom frisk frukt og grønnsaker der du kan få en høy mengde fiber uten høye kalorier eller fettinnhold. Dette vil hjelpe deg til å føle fyldigere på færre kalorier. Moderat trening er også anbefalt med en diett som dette for å hjelpe konvertere fett til muskler og øke stoffskiftet. Ikke overanstrenger seg, da dette kan føre til mer leddgikt smerte. Sjekk alltid med legen din hvis du har noen bekymringer om en diett og treningsprogram.

Matallergi

En fersk undersøkelse utført av Universitetet i Oslo, indikerer Norge matallergier kan spille en rolle i betennelse i leddene. De fleste studiene til dette punktet bruke blod antistoffnivåer som nøkkelen målingen tyder på at matvarer ikke var en medvirkende kilde til leddgikt smerte. I denne studien ble antistoffer målt i tarmen og ble forhøyet etter å ha spist spesielle typer matvarer. Mens videre forskning må gjennomføres, tyder dette på at det er et kosttilskudd link til leddgikt.
Matvarer som ble nevnt i studien som antagonistisk til leddgikt var egg, melk, kornblanding (hvete produkter), torsk og svinekjøtt. Eliminere disse fra kostholdet ditt, og sakte gjeninnføre dem én etter én, vil hjelpe deg å finne dine spesifikke kosttilskudd allergener, hvis noen.

Anti-inflammatoriske Foods

Hvis maten har evnen til å skape eller øke betennelse, så kan det også bidra til å redusere den. Mens effekten av visse matvarer anti-inflammatoriske egenskaper er fortsatt under utvikling, en fremtredende diabetes nettside, dLife, touts visse matvarer som å ha evnen til å redusere betennelser i kroppen.
Disse inkluderer krydder tumeric, ingefær og hvitløk. Ved hjelp av disse matvarene mens matlaging vil bidra til å redusere slim og betennelse. Lage mat med olivenoljer i tillegg. Drikke grønn te daglig vil også hjelpe betennelse problemer.
Matvarer som er anbefalt i et hjerte diett som fisk og nøtter høy i omega-3 fettsyrer vil også bidra til å redusere betennelser som gjør bær og grønnsaker som brokkoli og grønnkål.