Digidexo.com

Hvordan sette opp gruppeveiledning for Deprimerte menn

Hvordan sette opp gruppeveiledning for Deprimerte menn


En av de største ansvar rådgivere har er å sikre den emosjonelle velferd for sine pasienter blir oppfylt til enhver tid. Noen ganger for å oppnå dette, må gruppeveiledning bestilles som en del av behandlingsplanen. Mens det er vanskelig å få mannlige kunder til å dele sine følelser en på en med sin rådgiver, er det også vanskelig å få dem til å bli enige for å delta på gruppetimer. Mange fagfolk ty til å sette opp sine egne grupper for å møte denne delen av behandlingsplan. Følgende er fremgangsmåten for å hjelpe rådgivere satt opp gruppe terapi for deprimerte mannlige kunder.

Bruksanvisning

•  Bestem når og hvor de øktene vil foregå. På grunn av arbeidsplaner og så videre, er det ideelt å holde gruppetimer på slutten av ettermiddagen eller tidlig på kvelden. Du kan også vurdere å holde gruppemøter på lørdag formiddag. Dette vil være den minst invasiv tid til kundenes arbeid og personlige tidsplaner. Beliggenheten er også en viktig faktor i vellykket overbevise kundene til å delta. Holder økter i din private kontor eller en nærliggende privat bygning (for eksempel en kirke eller møtesal) ville være et godt valg.

Rekruttere deltakere gang tid og sted blir bestemt. En rådgiver kan legge inn en flyer i deres ytre kontor venterom samt nevne gruppen under private økter. Hvis du er ute etter å tegne et større publikum, gjerne plassere flyers i lokale bedrifter. Hvis du bestemmer deg for å ta deltakerne inn i denne gruppen, avgjøre hvorvidt dette vil være en gratis tjeneste. Mange land krever visse timer donert profesjonell service tid hvert år for å holde din lisens gjeldende, og dette er en utmerket måte å møte dette kravet.

Bestem hvordan gruppetimer vil fungere. Det er viktig å bestemme seg for om det vil være et nytt emne for diskusjon hver uke eller om deltakerne vil få lov til å bare dele dagens bekymringer med gruppen. Hver metode har sine fordeler, så det kan være klokt å diskutere dette med gruppemedlemmene under det første møtet. Å tillate deltakerne å ha noe å si på hvordan øktene er gjennomført gjøre dem føler seg viktig.

Monitor alles fremgang. Sørg for at alle er tjent med gruppesesjoner. Holde jevnlig kontakt med alle medlemmene i gruppen og gjøre deg tilgjengelig for å diskutere eventuelle bekymringer som ikke bør diskuteres foran andre gruppemedlemmene.