Digidexo.com

Hvordan bruke trening til å håndtere Revmatoid Artritt

Hvordan bruke trening til å håndtere Revmatoid Artritt


Trening er en viktig del av å administrere revmatoid artritt. Det bidrar til å holde leddene sterk og fleksibel. Dette hjelper dem til å arbeide lenger og kan aktivere en pasient å frata felles erstatning for noen tid. Personer med revmatoid artritt som trener regelmessig har også en tendens til å opprettholde sin uavhengighet lenger enn de som ikke gjør det.

Bruksanvisning

Administrer Revmatoid Artritt gjennom trening

Bli med på en vannaerobicklasse. Trening i vann er fantastisk for kardiovaskulære kondisjon og øker styrke, fleksibilitet og utholdenhet. Oppdriften i vannet gjør denne type trening spesielt lett på leddene. Finn en vannaerobicklasse i nærheten av deg gjennom The Arthritis Foundation (se Ressurser nedenfor).

Prøv tai chi. Tai chi er en svært skånsom form for trening som involverer kontrollert strekking og pusting. Den er spesielt egnet for personer med revmatoid artritt. Bruk Arthritis Foundation nettsted for å finne en rekke tai chi-klasser over hele landet (se Ressurser nedenfor).

Gjør noe yoga. Ikke alle yoga positur innebærer kronglete selv opp som en pretzel. Det er mange yoga trekk som involverer bare mild til moderat strekk. De kontrollerte bevegelser og holdt utgjør av yoga gjør det til en fin treningsøkt for mange pasienter med revmatoid artritt.

Løft vekter. Styrketrening er viktig for alle, og revmatoid artritt er ikke noe unntak. Lett vekt trening 2 til 3 ganger i uken er en utmerket måte å administrere revmatoid artritt og holde seg sterk i prosessen.

Gå en tur. Turgåing er en av de enkleste og mest effektive typer trening du kan gjøre. Selv personer med alvorlig revmatoid artritt kan ofte administrere en kort tur rundt kvartalet flere ganger i uken. Walking vil bidra til å styrke leggmusklene og forbedre din kardiovaskulær helse. Den friske luften og solskinn du vil få er lagt fordeler.

Tips og advarsler

  • Selv om det kan skade å trening, spesielt under en oppblussing av sykdommen, vil gjøre det ikke skade leddene dine, så lenge du er forsiktig og ikke overdriv. En strekk session på 10 til 15 minutter er helt tilstrekkelig på dager når du ikke er på ditt beste.
  • Uten regelmessig mosjon, vil leddene berørt av revmatoid artritt blitt stiv og vanskelig å bruke. De kan til slutt bli frosset på plass, noe som fører til uførhet og misdannelse.