Digidexo.com

Raw Vegan juicing dietter

Raw Vegan juicing dietter


Frukt og grønnsaker er stappfulle av næringsstoffer og naturlig sukker, som alle kan utnyttes i et glass når Juiced. Rå mat advokater prise rå frukt og grønnsaker for deres maksimert vitamin og mineralinnhold. Naturlig frukt er fortsatt høy i sukker, så sørg for å ta med rikelig med grønnsaker i miksen når du starter en rå vegan juicing diett.

Fordeler

Tenderer mot en vegansk juicing diett styrer kostholdet bort fra usunt fett. Næringsstoffene i vitaminer er lett tilgjengelig når fiber er hentet fra enten frukt eller grønnsaker, mens en rekke fytokjemikalier blir sluppet inn i systemet ditt. Noen juicing talsmenn insisterer på at enzymene i ferske råvarer gjør fordøyelsen lettere. Et notat av advarsel for de som tar fatt på en juice diett: frukt kan være svært høy i sukker, spesielt når konsentrert vekk fra sin naturlige form og fiber. Høy i sukker tilsvarer høy i kalorier, så sørg for å holde delen styrer rimelig hvis mål å kontrollere vekten.

Pre-laget eller lage din egen

Velsmakende juice er allment tilgjengelig, som er juice blander. The Naked Juice Selskapet legger ikke noe sukker eller konserveringsmidler til sine frukt og Veggie blander, mens V8 juice Selskapet tilbyr veggie juice i original, krydret varm eller kombinert med tropiske frukter. Hvis uavhengig juicing, precut grønnsaker før blanding og sørg for å bruke en heavy-duty blender for en jevn konsistens.

Variety

Siden de fleste juice er veganer, er det bekymring når stirrer en vegansk juicing diett maksimere næringsstoffer og med en rekke matvarer. Kombinasjonene når juicing er uendelige. Gulrøtter, sitroner og epler kan kombinere for en drink rik på vitamin A og C supplert med fytokjemikalier. Tomatjuice er enkelt, med 3 kopper tomater, selleri, agurk, salt og pepper. Pinneaple, kan grapefrukt, sitron, tranebær, mango, appelsiner og vannmelon juice kombinere med epler og bananer mens ledende grønnsaker for juicing er kål, gulrøtter, brønnkarse, brokkoli, grønnkål, grønne grønnsaker, persille, spinat og rødbeter greener. Bland frukt med grønnsaker for sødme.

Supplerende Ingredienser

Utover det frukt og grønnsaker selv, blir plantene ofte lagt til vegansk juice for en ekstra næringsstoff boost. Wheatgrass kommer fra Triticum aestivum anlegg og er rik på kalsium, jern, magnesium, fosfor, kalium og sink. Protein pulver er nyttig hvis vegan juicing er bærebjelken i en diett, og er inkludert med ledende naturlig juice selskap Naked i sin Protein Zone juice. Deres juice inneholder soyaprotein, trygt for veganere, men også inneholder myse som er basert fra meieri. Soya protein pulver kan kjøpes og blandet inn i hjemmelaget juice. Tillegg av bakken linfrø tilbyr en stor kilde til intenst sunne Omega-3 fettsyrer, med 1/8 kopp kommer inn på 80 kalorier, 6,5 gram fett og 3,5 gram protein.