Digidexo.com

Hvordan Wine påvirke en Detox Diet?

Hvordan Wine påvirke en Detox Diet?


"The Compact Oxford English Dictionary" definerer ordet "avgifte" som å fjerne giftige stoffer fra og avstå eller hjelpe til å avstå fra alkohol eller narkotika før blodet er fri for giftstoffer. Når giftstoffer bygge opp i kroppen, effekten er merkbar på leveren, hud og lunger. En detox diett eller diett kan hjelpe reversere disse skadelige effektene og rense systemet. Men ingen av detox dietter eller regimer anbefaler å drikke alkohol som en del av regimet.

Misforståelse

Detoxing er ikke alltid en alvorlig, streng diett der du drikker hjemmelaget "lemonade." Faktisk er det mange typer dietter og regimer, for eksempel bare å drikke mer vann, ta kosttilskudd, spise bare frukt og enda mer restriktive seg.
For mye av noe kan være en dårlig ting, men alkohol i moderate mengder, spesielt vin, er antatt å ha noen helsemessige fordeler, blant annet en redusert risiko for hjerteinfarkt og høyt blodtrykk. Husk at moderasjon er vanligvis definert som en drink per dag for kvinner og to for menn.

Fakta

Selv om vinen er svært lav i mettet fett, kolesterol og natrium, er det på høy på sukker og alkohol, som gjør det uønsket, spesielt fordi leveren er det viktigste organ for avgiftning - mens detoxing, er leveren ansvarlig for å fjerne eksisterende giftstoffer. Så ved å drikke selv ett glass vin, vil leveren må jobbe hardere for å fjerne alkohol fra systemet, og dermed benektende noen detox program du er på. For å gjøre overgangen til en detox diett lettere, starter avvenning deg av alkohol to uker før du starter en diett, slik at ved begynnelsen av regimet, er du forbruker svært lite eller, ideelt sett, ingen.

Fordeler med Detox

Toksiner kan finnes i miljøet, i visse matvarer, og i det daglige kroppslige prosesser. Etter en detox diett riktig kan forbedre kroppen innvendig og utvendig. Noen av de positive endringene du kan oppleve involvere livligere utseende, bedre søvnmønster, følelsesmessige velvære og muligens enda vekttap. Ytterligere fordeler inkluderer en forsterket immunsystem, noe som eliminerer frie radikaler, generering av friske celler, rensing slimete, redusere inflammasjon, rense blodet og for dempe suget stoffer som sukker, alkohol, junk mat og nikotin.

Fordeler med Red Wine

I stedet for den velkjente eple, et glass rødvin om dagen kan være en del av et sunt kosthold. De helsemessige fordelene spenner ganske imponerende rekke --- økt levealder, kreftforebygging, redusere risikoen for slag, beskytter hjertet og hjernen, redusere betennelse, og bidra til å reversere diabetes og fedme, for å nevne noen.

Betraktninger

Akkurat som drikking er en personlig beslutning, så er detoxing. Definer målet ditt - vil du gå ned i vekt, bryte en avhengighet eller rett og slett føle deg sunnere - og deretter velge et regime som bidrar til å oppnå dette målet. Husk at å drikke alkohol vil sterkt redusere fordelene. Bo "på vognen" for varigheten av programmet, og gå tilbake til moderat drikking etterpå. Ved å gjøre det, kan kroppen høste fordelene av både avgiftning og rødvin.